Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars Sudaraž
NEW Tactiek zvone
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 45.1
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Penezić met een snelle inworp. Gradowski rent richting de bal. Gradowski passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penezić zal de hoekschop nemen. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ravagnani neemt vlug de vrije trap. Adamczyk is nu in balbezit. Adamczyk geeft de bal voor. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Matika verovert de bal door een tackle van achteren. Kováč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováč met een sublieme pass. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Petranović passt de bal zonder na te denken. Falak rent richting de bal. Korczak speelt de bal door. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Košir kopt de bal weg. Štulić is nu in balbezit. Kukić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 59%, Sudaraž 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Old_Stars - Sudaraž 0:0

56e minuut.
Pičeta onderschept slim de pass. Pičeta geeft een hoge lob. Daar is Penezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamczyk geeft een lange en hoge pass. Romo is nu in balbezit. Žigulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kováč kopt de bal weg. Romo is nu in balbezit. Matika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Forko komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 57%, Sudaraž 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Old_Stars - Sudaraž 0:0