Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.16 [del]
  • Stadion: De Stijl
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31884
Freestyle Junkies NK 3O Gaz
championship Tactiek 352
41% Balbezit 59%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Monteduro rent richting de bal. Monteduro geeft de bal voor. Kovačev heeft problemen om de bal te vangen. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ranković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gavrilă met de inworp. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilă met de inworp. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski geeft de bal voor. Sartori Costa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ranković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varjas met de inworp. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Varjas geeft een hoge lob. Martinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Kvarantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - NK 3O Gaz 0:1

21e minuut.
Berton probeert naar een medespeler te passen. Sartori Costa heeft problemen om de bal te vangen. Jestrović geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šolak rent richting de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ranković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gavrilă met de inworp. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Balfanz passt de bal in één keer door. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa passt de bal met de wreef. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Berton is nu in balbezit. Berton geeft de bal voor. Godlewski kopt de bal weg. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Varjas is nu in balbezit. Varjas met een sublieme pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - NK 3O Gaz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 51%, NK 3O Gaz 49%.
Freestyle Junkies - NK 3O Gaz 0:2

51e minuut.
Martinić met de inworp. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea passt de bal zonder na te denken. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kovačev geeft een hoge lob. Inworp. Martinić met de inworp. Sparavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparavalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa rent richting de bal. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Kvarantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - NK 3O Gaz 0:3

77e minuut.
Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton passt de bal met de wreef. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel. Kvarantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kostelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz onderschept slim de pass. Balfanz met een sublieme pass. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap. Kvarantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 39%, NK 3O Gaz 61%.
Freestyle Junkies - NK 3O Gaz 0:3