Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK 3O Gaz Freestyle Junkies
5-2-3 Tactiek championship
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 39.7
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Miler heeft problemen om de bal te vangen. Martinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić probeert naar een medespeler te passen. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Jestrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa passt de bal in één keer door. Skochev rent richting de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 1:0

18e minuut.
Ostolaza passt de bal zonder na te denken. Rebizzi rent richting de bal. Rabijewski speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. Kvarantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sparavalo probeert de bal met de borst te controleren. Sparavalo geeft een hoge lob. Daar is Balfanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivulić rent richting de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kostelac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ivulić de bal. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Kvarantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jestrović heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 2:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kvarantan niet meer kan verder spelen. Šuka komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ostolaza met de inworp. Skochev kan de bal niet met de borst controleren. Skochev met een sublieme pass. Sartori Costa heeft problemen om de bal te vangen. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap. Šuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 60%, Freestyle Junkies 40%.
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 2:0

57e minuut.
Ostolaza passt de bal zonder na te denken. Daar is Rabijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Berton probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sartori Costa passt de bal met de wreef. Spârlea is nu in balbezit. Monteduro rent richting de bal. Spârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Spârlea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jestrović ... Strafschop! Jestrović krijgt een gele kaart. Sartori Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spârlea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 3:0

68e minuut.
Monteduro is nu in balbezit. Skochev onderschept slim de pass. Skochev passt de bal in één keer door. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Rebizzi geeft een hoge lob. Jestrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa onderschept slim de pass. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Ranković geeft een hoge lob. Inworp. Ostolaza met een snelle inworp. Skochev rent richting de bal. Skochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 4:0

81e minuut.
Inworp. Godlewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 48%, Freestyle Junkies 52%.
NK 3O Gaz - Freestyle Junkies 4:0