Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornina Barcelona NK Mraclin
Normal Tactiek Nova
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten matig
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


18e minuut.
Strache passt de bal met de wreef. Daar is Matsoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsoukas met een sublieme pass. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 52%, NK Mraclin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bornina Barcelona - NK Mraclin 0:0

54e minuut.
Božović kopt de bal weg. Drame rent richting de bal. Manović is nu in balbezit. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vujisić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strache met de inworp. Doku rent richting de bal. Doku draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matsoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Matsoukas speelt de bal door. Daar is Strache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matsoukas kopt de bal weg. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame is nu in balbezit. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel. De bal raakt de paal. Vujisić geeft de bal voor. Kunić is nu in balbezit. Matsoukas maakt een afschuwelijke overtreding. Matsoukas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doku heeft problemen om de bal te vangen. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame met een sublieme pass. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK Mraclin 0:1

72e minuut.
Vujisić geeft een hoge lob. Matsoukas kopt de bal weg. Drame heeft problemen om de bal te vangen. Matsoukas is nu in balbezit. Matsoukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Kužat trapt de bal weg van het doel. Matsoukas kopt de bal weg. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel. Strunje bokst de bal weg.

80e minuut.
Kužat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doku met de inworp. Drame rent richting de bal. Drame haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Prelo rent richting de bal. Matsoukas onderschept slim de pass. Matsoukas passt de bal in één keer door. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK Mraclin 0:2

88e minuut.
Rumora rent richting de bal. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 84%, NK Mraclin 16%.
Bornina Barcelona - NK Mraclin 0:2