Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mraclin Bornina Barcelona
Nova Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matsoukas speelt de bal door. Klungelig pakt Drame de bal. Manović rent richting de bal. Drame onderschept slim de pass. Drame haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grzywocz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pršurić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rumora rent richting de bal. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame probeert naar een medespeler te passen. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kunić is nu in balbezit. Kunić geeft de bal voor. Dinjar rent richting de bal. Dinjar schiet op doel. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manović rent richting de bal. Doku onderschept slim de pass. Doku haalt uit met een fantastische trap. Božović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drame krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Matsoukas speelt de bal door. Drame rent richting de bal. Pršurić is nu in balbezit. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 51%, Bornina Barcelona 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mraclin - Bornina Barcelona 0:0

46e minuut.
Rumora geeft een hoge lob. Matsoukas is nu in balbezit. Matsoukas met een sublieme pass. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap. Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pršurić is nu in balbezit. Pršurić passt de bal in één keer door. Prelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Matsoukas passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas speelt de bal door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Manović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doku rent richting de bal. Manović maakt een afschuwelijke overtreding. Manović krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Matsoukas is nu in balbezit. Matsoukas met een sublieme pass. Daar is Doku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doku draait met de bal, schiet en ... Strunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Bornina Barcelona 1:0

88e minuut.
Surić met een sublieme pass. Prelo rent richting de bal. Doku is nu in balbezit. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 38%, Bornina Barcelona 62%.
NK Mraclin - Bornina Barcelona 1:0