Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž NK 3O Gaz
zvone Tactiek 5-2-3
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Rabijewski onderschept slim de pass. Rabijewski met een sublieme pass. Daar is Spârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Skochev is nu in balbezit. Ravagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravagnani probeert naar een medespeler te passen. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - NK 3O Gaz 1:0

23e minuut.
Falak met een snelle inworp. Ravagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravagnani passt de bal in één keer door. Farář rent richting de bal. Farář draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft de bal voor. Matika speelt de bal door. Skochev rent richting de bal. Skochev draait met de bal, schiet en ... Puhak bokst de bal weg. Spârlea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puhak trapt de bal weg van het doel. Petranović kopt de bal weg. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Nunes bokst de bal weg.

35e minuut.
Penezić is nu in balbezit. Balfanz geeft de bal voor. Matika kopt de bal weg. Falak is nu in balbezit. Falak schiet op doel. Nunes bokst de bal weg.

36e minuut.
Matika probeert naar een medespeler te passen. Falak rent richting de bal. Falak passt de bal met de wreef. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 32%, NK 3O Gaz 68%.
Sudaraž - NK 3O Gaz 1:0

48e minuut.
Piekorz passt de bal in één keer door. Rabijewski probeert naar een medespeler te passen. Spârlea rent richting de bal. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Košir de bal. Košir draait met de bal, schiet en ... Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sartori Costa kopt de bal weg. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev passt de bal zonder na te denken. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Penezić geeft een lange en hoge pass. Prvulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović geeft een hoge lob. Štulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Matika rent richting de bal. Matika geeft een lange en hoge pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel. Puhak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sudaraž - NK 3O Gaz 1:1

85e minuut.
Penezić passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Rebizzi begaat een overtreding. Rebizzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 38%, NK 3O Gaz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sudaraž - NK 3O Gaz 1:1