Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mraclin Football Club Rivertour
Nova Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Jajčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame passt de bal zonder na te denken. Doku is nu in balbezit. Doku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Čukvas onderschept slim de pass. Čukvas passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Football Club Rivertour 1:0

17e minuut.
Grzywocz met een sublieme pass. Strache is nu in balbezit. Strache probeert naar een medespeler te passen. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap. Zović bokst de bal weg.

20e minuut.
Matsoukas probeert naar een medespeler te passen. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku is nu in balbezit. Doku schiet op doel. Beusan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doku zal de hoekschop nemen. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap. Sepčić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Football Club Rivertour 2:0

29e minuut.
Matsoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Matsoukas passt de bal met de wreef. Doku rent richting de bal. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kunia met de inworp. Cvrlje rent richting de bal. Strache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strache is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Palijan rent richting de bal. Palijan geeft de bal voor. Teofilović is nu in balbezit. Teofilović geeft een hoge lob. Grzywocz probeert de bal aan de voet te houden. Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jajčević is nu in balbezit. Matsoukas onderschept slim de pass. Matsoukas passt de bal met de wreef. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 23%, Football Club Rivertour 77%.
NK Mraclin - Football Club Rivertour 2:0

49e minuut.
Drame probeert naar een medespeler te passen. Doku heeft problemen om de bal te vangen. Beusan is nu in balbezit. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap. Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Čukvas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matsoukas de bal. Matsoukas geeft een lange en hoge pass. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Beusan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Beusan geeft de bal voor. Inworp. Doku met een snelle inworp. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rajko met een sublieme pass. Doku is nu in balbezit. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zović speelt de bal door. Matsoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsoukas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drame de bal. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Football Club Rivertour 3:0

82e minuut.
Doku rent richting de bal. Drame rent richting de bal. Drame passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cedolini probeert naar een medespeler te passen. Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu geeft een lange en hoge pass. Sepčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Football Club Rivertour 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 27%, Football Club Rivertour 73%.
NK Mraclin - Football Club Rivertour 4:0