Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK 3O Gaz Old_Stars
5-2-3 Tactiek NEW
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


14e minuut.
Codecasa is nu in balbezit. Codecasa geeft een lange en hoge pass. Balfanz controleert de bal met de borst. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg.

16e minuut.
Šunjić passt de bal in één keer door. Godlewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kováč. Kováč krijgt een gele kaart. Godlewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skoczke komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nunes trapt de bal weg. Klungelig pakt Kováč de bal. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 53%, Old_Stars 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK 3O Gaz - Old_Stars 0:0

57e minuut.
Sencar met de inworp. Kukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić passt de bal in één keer door. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Parra met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić is nu in balbezit. Kukić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Inworp. Ostolaza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Spârlea rent richting de bal. Korczak onderschept slim de pass. Parra probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.

69e minuut.
Ostolaza speelt de bal door. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kováč. Kováč krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. Skoczke rent richting de bal. Adamczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoczke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skoczke kan niet meer verder spelen. Pintilei komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Sartori Costa is nu in balbezit. Gradowski is nu in balbezit. Spârlea onderschept slim de pass. Spârlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencar rent richting de bal. Ostolaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sencar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sencar kan niet meer verder spelen. Parol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 52%, Old_Stars 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK 3O Gaz - Old_Stars 0:0