Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 19:46
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.16 [del]
  • Stadion: De Stijl
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 38000
Freestyle Junkies Sudaraž
championship Tactiek zvone
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37.5 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Jestrović geeft een lange en hoge pass. Ivulić kopt de bal weg. Petranović probeert de bal met de borst te controleren. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Puhak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Šekularac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitkovac komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kostelac speelt de bal door. Puhak probeert naar een medespeler te passen. Štulić kopt de bal weg. Petranović rent richting de bal. Petranović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Sunko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić onderschept slim de pass. Štulić draait met de bal, schiet en ... Kvarantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:1

36e minuut.
Pičeta geeft een lange en hoge pass. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler geeft een lange en hoge pass. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel. Kvarantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Penezić met de inworp. Košir is nu in balbezit. Košir haalt uit met een fantastische trap. Ranković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvarantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Kostelac probeert naar een medespeler te passen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel. Kvarantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:2

43e minuut.
Ranković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Penezić met de inworp. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Petranović de bal. Petranović geeft de bal voor. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Kvarantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 47%, Sudaraž 53%.
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:3

58e minuut.
Vitkovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falak is nu in balbezit. Sunko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farář zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vežić komt het veld opgelopen. Penezić met een snelle inworp. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal in één keer door. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:5

62e minuut.
Ravagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravagnani probeert naar een medespeler te passen. Ranković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Kvarantan bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosor komt het veld opgelopen. Kosor met een snelle inworp. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Ranković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Monteduro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. Kvarantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:6

71e minuut.
Falak speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Falak is nu in balbezit. Košir is nu in balbezit. Košir geeft een lange en hoge pass. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. Kvarantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 59%, Sudaraž 41%.
Freestyle Junkies - Sudaraž 0:6