Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornina Barcelona Football Club Rivertour
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Prelo rent richting de bal. Palijan is nu in balbezit. Prelo begaat een overtreding. Prelo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Palijan geeft een lange en hoge pass. Cvrlje is nu in balbezit. Manović begaat een overtreding. Manović krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrlje onderschept slim de pass. Umićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Umićević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Palijan probeert de bal met de borst te controleren. Palijan geeft de bal voor. Kužat heeft problemen om de bal te vangen. Umićević is nu in balbezit. Umićević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelo onderschept slim de pass. Prelo probeert naar een medespeler te passen. Surić is nu in balbezit. Surić haalt uit met een fantastische trap. Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dinjar probeert naar een medespeler te passen. Surić heeft problemen om de bal te vangen. Sepčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Surić verovert de bal door een tackle van achteren. Surić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Football Club Rivertour 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 50%, Football Club Rivertour 50%.
Bornina Barcelona - Football Club Rivertour 1:0

49e minuut.
Teofilović probeert naar een medespeler te passen. Umićević is nu in balbezit. Kužat onderschept slim de pass. Cvrlje onderschept slim de pass. Cvrlje haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Pršurić probeert naar een medespeler te passen. Prelo is nu in balbezit. Prelo geeft een hoge lob. Dinjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinjar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Football Club Rivertour 2:0

80e minuut.
Manović is nu in balbezit. Cvrlje is nu in balbezit. Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Surić bereikt de bal nog maar net als eerste. Surić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Football Club Rivertour 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 49%, Football Club Rivertour 51%.
Bornina Barcelona - Football Club Rivertour 3:0