Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOMINIK NK NK Mraclin
Normal Tactiek Nova
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Matsoukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drame heeft problemen om de bal te vangen. Drame met een sublieme pass. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Strache passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulić onderschept slim de pass. Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Matsoukas met de inworp. Drame is nu in balbezit. Drame passt de bal in één keer door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz geeft de bal voor. Doku kopt de bal weg. Drame rent richting de bal. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:1

27e minuut.
Doku met de inworp. Matsoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsoukas passt de bal in één keer door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matsoukas onderschept slim de pass. Drame rent richting de bal. Drame met een sublieme pass. Daar is Doku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:2

45e minuut.
Pačak rent richting de bal. Vulpescu onderschept slim de pass. Vulpescu geeft een lange en hoge pass. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 64%, NK Mraclin 36%.
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:2

50e minuut.
Drame verovert de bal door een tackle van achteren. Drame passt de bal in één keer door. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:3

77e minuut.
Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia geeft een lange en hoge pass. Doku is nu in balbezit. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matsoukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strache bereikt de bal nog maar net als eerste. Strache probeert naar een medespeler te passen. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 67%, NK Mraclin 33%.
DOMINIK NK - NK Mraclin 0:4