Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mraclin Sudaraž
Nova Tactiek zvone
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Kunia is nu in balbezit. Košir verovert de bal door een tackle van achteren. Košir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Sudaraž 0:1

4e minuut.
Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir geeft een hoge lob. Falak kan de bal niet met de borst controleren. Falak draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Doku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Falak is nu in balbezit. Balsamello is nu in balbezit. Balsamello geeft de bal voor. Klungelig pakt Falak de bal. Falak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Štulić begaat een overtreding. Grzywocz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouchez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel. Vežić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Mraclin - Sudaraž 1:1

14e minuut.
Matsoukas kopt de bal weg. Klungelig pakt Drame de bal. Šumrek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drame is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drame legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Vežić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Šumrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumrek geeft een hoge lob. Štulić kopt de bal weg. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Strache met een sublieme pass. Matsoukas is nu in balbezit. Matsoukas passt de bal in één keer door. Drame heeft problemen om de bal te vangen. Drame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Sudaraž 2:1

25e minuut.
Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak speelt de bal door. Cedolini heeft problemen om de bal te vangen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Mraclin - Sudaraž 2:2

33e minuut.
Falak is nu in balbezit. Falak probeert naar een medespeler te passen. Cedolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Matsoukas passt de bal zonder na te denken. Drame is nu in balbezit. Ravagnani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ravagnani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ravagnani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Šumrek probeert naar een medespeler te passen. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak speelt de bal door. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Falak rent richting de bal. Falak geeft een lange en hoge pass. Grzywocz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Košir rent richting de bal. Košir draait met de bal, schiet en ... Metzger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 65%, Sudaraž 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mraclin - Sudaraž 2:2

46e minuut.
Štulić probeert naar een medespeler te passen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame rent richting de bal. Košir onderschept slim de pass. Košir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bouchez controleert de bal met de borst. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ... Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Sudaraž 2:3

58e minuut.
Šumrek geeft een hoge lob. Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić speelt de bal door. Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir draait met de bal, schiet en ... Metzger bokst de bal weg.

63e minuut.
Košir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štulić is nu in balbezit. Štulić passt de bal met de wreef. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matika probeert naar een medespeler te passen. Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić passt de bal zonder na te denken. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir haalt uit met een fantastische trap. Metzger bokst de bal weg.

70e minuut.
Farář passt de bal in één keer door. Matsoukas is nu in balbezit. Matsoukas passt de bal zonder na te denken. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Drame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Mraclin - Sudaraž 3:3

73e minuut.
Falak onderschept slim de pass. Balsamello begaat een overtreding. Falak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šumrek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štulić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cedolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cedolini speelt de bal door. Balsamello met een sublieme pass. Petranović geeft een hoge lob. Štulić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Falak passt de bal met de wreef. Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir onderschept slim de pass. Košir schiet op doel. Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - Sudaraž 3:4

87e minuut.
Strache bereikt de bal nog maar net als eerste. Strache passt de bal in één keer door. Drame is nu in balbezit. Drame draait met de bal, schiet en ... Vežić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Mraclin - Sudaraž 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 60%, Sudaraž 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mraclin - Sudaraž 4:4