Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž NK Mraclin
zvone Tactiek Nova
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 38.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Farář onderschept slim de pass. Farář passt de bal in één keer door. Petranović speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Farář met een sublieme pass. Penezić heeft problemen om de bal te vangen. Penezić speelt de bal door. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Petranović geeft een lange en hoge pass. Daar is Falak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Cedolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Penezić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vulpescu de bal onder controle te krijgen. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ... Bouchez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Bouchez probeert de bal met de borst te controleren. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak draait met de bal, schiet en ... Metzger bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penezić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak onderschept slim de pass. Falak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kunia is nu in balbezit. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović speelt de bal door. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Štulić onderschept slim de pass. Štulić passt de bal zonder na te denken. Kunia rent richting de bal. Falak verovert de bal door een tackle van achteren. Falak haalt uit met een fantastische trap. Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Šumrek geeft een hoge lob. Bouchez kan de bal niet met de borst controleren. Falak rent richting de bal. Falak haalt uit met een fantastische trap. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - NK Mraclin 1:0

26e minuut.
Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matika onderschept slim de pass. Matika probeert naar een medespeler te passen. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ... Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pičeta passt de bal zonder na te denken. Ravagnani rent richting de bal. Ravagnani passt de bal in één keer door. Palma rent richting de bal. Palma geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vulpescu geeft een hoge lob. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matika maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Matika naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Farář kopt de bal weg. Falak is nu in balbezit. Met opzet legt Kunia zijn tegenspeler op de grond. Kunia krijgt een gele kaart. Falak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petranović wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma passt de bal zonder na te denken. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cedolini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Farář de bal. Farář speelt de bal door. Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Metzger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 22%, NK Mraclin 78%.
Sudaraž - NK Mraclin 1:0

46e minuut.
Pičeta is nu in balbezit. Pičeta geeft de bal voor. Bouchez heeft problemen om de bal te vangen. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Balsamello geeft de bal voor. Strache kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pičeta de bal onder controle te krijgen. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Štulić probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Petranović speelt de bal door. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Petranović is nu in balbezit. Petranović probeert naar een medespeler te passen. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - NK Mraclin 2:0

62e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal zonder na te denken. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel. Cedolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Strache rent richting de bal. Strache probeert naar een medespeler te passen. Doku rent richting de bal. Doku draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šumrek de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Puhak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - NK Mraclin 2:1

69e minuut.
Pičeta met een sublieme pass. Penezić rent richting de bal. Penezić passt de bal zonder na te denken. Pičeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falak is nu in balbezit. Falak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - NK Mraclin 3:1

72e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić passt de bal met de wreef. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Falak rent richting de bal. Falak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Matsoukas geeft een lange en hoge pass. Pičeta speelt de bal door. Klungelig pakt Penezić de bal. Drame rent richting de bal. Drame geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 28%, NK Mraclin 72%.
Sudaraž - NK Mraclin 3:1