Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornina Barcelona Old_Stars
Normal Tactiek NEW
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Kováč passt de bal in één keer door. Sencar rent richting de bal. Vujisić probeert naar een medespeler te passen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kukić rent richting de bal. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. Kužat probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pršurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra onderschept slim de pass. Parra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romo de bal. Romo schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Kukić rent richting de bal. Manović rent richting de bal. Manović passt de bal met de wreef. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:1

25e minuut.
Kováč is nu in balbezit. Surić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk geeft een hoge lob. Romo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dinjar heeft problemen om de bal te vangen. Sencar rent richting de bal. Sencar geeft een lange en hoge pass. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Rumora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romo raakt geblesseerd tijdens het duel. Romo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 69%, Old_Stars 31%.
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:2

65e minuut.
Gradowski rent richting de bal. Gradowski geeft een hoge lob. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Romo de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Vujisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukić is nu in balbezit. Kukić speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:3

72e minuut.
Kováč passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sencar de bal. Manović begaat een overtreding. Manović krijgt een gele kaart. Sencar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kováč zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Božović rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. Strunje bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:4

87e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal met de wreef. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. Strunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 76%, Old_Stars 24%.
Bornina Barcelona - Old_Stars 0:5