Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars Bornina Barcelona
NEW Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Strunje trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sencar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukić is nu in balbezit. Kukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sencar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pršurić de bal onder controle te krijgen. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 1:0

20e minuut.
Sencar heeft problemen om de bal te vangen. Manović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić verovert de bal door een tackle van achteren. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rumora is nu in balbezit. Parra onderschept slim de pass. Parra probeert naar een medespeler te passen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 2:0

31e minuut.
Daar is Vujisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujisić geeft een hoge lob. Daar is Rumora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Romo is nu in balbezit. Rumora rent richting de bal. Romo onderschept slim de pass. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 3:0

34e minuut.
Adamczyk speelt de bal door. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kvas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sencar met de inworp. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 4:0

42e minuut.
Kunić passt de bal zonder na te denken. Kukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Božović met een harde bal richting middenveld. Parra kopt de bal weg. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 30%, Bornina Barcelona 70%.
Old_Stars - Bornina Barcelona 4:0

54e minuut.
Adamczyk onderschept slim de pass. Adamczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kvas de bal. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel. De bal raakt de paal. Strunje probeert naar een medespeler te passen. Sencar kopt de bal weg. Kvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ... Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Kukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra rent richting de bal. Parra probeert naar een medespeler te passen. Kukić is nu in balbezit. Kukić passt de bal met de wreef. Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 5:0

62e minuut.
Kvas geeft de bal voor. Romo probeert de bal aan de voet te houden. Parra kopt de bal weg. Vujisić met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kukić passt de bal in één keer door. Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pršurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić verovert de bal door een tackle van achteren. Kukić geeft een hoge lob. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Codecasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Codecasa geeft de bal voor. Božović probeert de bal met de borst te controleren. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - Bornina Barcelona 6:0

78e minuut.
Manović is nu in balbezit. Manović passt de bal in één keer door. Daar is Pršurić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Kukić passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 21%, Bornina Barcelona 79%.
Old_Stars - Bornina Barcelona 6:0