Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Club Rivertour NK 3O Gaz
Normal Tactiek 352
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Balfanz passt de bal in één keer door. Jajčević is nu in balbezit. Rabijewski met een sublieme pass. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Čukvas passt de bal met de wreef. Paklar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balfanz rent richting de bal. Balfanz geeft een hoge lob. Godlewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:1

8e minuut.
Umićević heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Zović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:2

13e minuut.
Palijan rent richting de bal. Sartori Costa onderschept slim de pass. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:3

16e minuut.
Gavrilă geeft een hoge lob. Spârlea rent richting de bal. Beusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:4

25e minuut.
Sepčić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berton kopt de bal weg. Rabijewski speelt de bal door. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:5

29e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski met een sublieme pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:6

36e minuut.
Balfanz is nu in balbezit. Balfanz geeft een hoge lob. Daar is Rajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:7

41e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea passt de bal zonder na te denken. Sartori Costa probeert de bal aan de voet te houden. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 90%, NK 3O Gaz 10%.
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:7

46e minuut.
Šunjić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Čukvas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balfanz met een snelle inworp. Sartori Costa geeft de bal voor. Godlewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zović speelt de bal door. Berton kopt de bal weg. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:8

52e minuut.
Teofilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă met een sublieme pass. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:9

53e minuut.
Balfanz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prvulović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Umićević is nu in balbezit. Umićević passt de bal met de wreef. Čukvas speelt de bal door. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski geeft een hoge lob. Spârlea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Paklar de bal onder controle te krijgen. Prvulović rent richting de bal. Prvulović geeft een hoge lob. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sartori Costa is nu in balbezit. Spârlea is nu in balbezit. Sartori Costa met een sublieme pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:10

62e minuut.
Spârlea met een sublieme pass. Sepčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepčić geeft de bal voor. Godlewski probeert de bal aan de voet te houden. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:11

64e minuut.
Sepčić geeft een hoge lob. Gavrilă rent richting de bal. Teofilović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teofilović krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Beusan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prvulović speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:12

71e minuut.
Berton passt de bal zonder na te denken. Gavrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Godlewski de bal. Godlewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:13

77e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski passt de bal met de wreef. Sartori Costa is nu in balbezit. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel. Paal! Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:14

79e minuut.
Umićević speelt de bal door. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski met een sublieme pass. Sartori Costa is nu in balbezit. Sartori Costa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yorgancı komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Palijan de bal. Berton is nu in balbezit. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski passt de bal in één keer door. Čukvas rent richting de bal. Spârlea onderschept slim de pass. Spârlea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jajčević is nu in balbezit. Sartori Costa onderschept slim de pass. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 82%, NK 3O Gaz 18%.
Football Club Rivertour - NK 3O Gaz 0:14