Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK 3O Gaz Football Club Rivertour
3-5-2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 16
solide Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Godlewski rent richting de bal. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă passt de bal in één keer door. Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 1:0

6e minuut.
Balfanz geeft de bal voor. Sartori Costa kopt de bal weg. Gavrilă speelt de bal door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Godlewski passt de bal in één keer door. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev passt de bal in één keer door. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Sepčić is nu in balbezit. Skochev onderschept slim de pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zović met een harde bal richting middenveld. Skoczke kopt de bal weg. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Spârlea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 2:0

18e minuut.
Berton passt de bal in één keer door. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 3:0

19e minuut.
Čukvas geeft een lange en hoge pass. Sartori Costa kopt de bal weg. Gavrilă met een sublieme pass. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Paklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski onderschept slim de pass. Rabijewski met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piekorz speelt de bal door. Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 4:0

32e minuut.
Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Zović speelt de bal door. Sartori Costa kopt de bal weg. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sartori Costa onderschept slim de pass. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Balfanz rent richting de bal. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Godlewski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Sepčić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 5:0

36e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa met een sublieme pass. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă geeft de bal voor. Spârlea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski passt de bal met de wreef. Skochev rent richting de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă speelt de bal door. Klungelig pakt Spârlea de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă passt de bal in één keer door. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski speelt de bal door. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Zović trapt de bal weg. Balfanz kopt de bal weg. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Zović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 23%, Football Club Rivertour 77%.
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 5:0

49e minuut.
Rabijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skochev rent richting de bal. Skochev geeft een hoge lob. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă passt de bal in één keer door. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev is nu in balbezit. Skochev draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Beusan passt de bal in één keer door. Skochev rent richting de bal. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Skochev rent richting de bal. Spârlea rent richting de bal. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sepčić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Skochev de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap. Daar is Paklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Teofilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev onderschept slim de pass. Skochev speelt de bal door. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 6:0

60e minuut.
Umićević passt de bal zonder na te denken. Inworp. Piekorz met de inworp. Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zović speelt de bal door. Rabijewski kopt de bal weg. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Skochev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Godlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski passt de bal in één keer door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 7:0

68e minuut.
Spârlea onderschept slim de pass. Paklar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Skochev zijn tegenspeler op de grond. Skochev krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Godlewski rent richting de bal. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă passt de bal met de wreef. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skochev rent richting de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski passt de bal in één keer door. Skochev is nu in balbezit. Skochev draait met de bal, schiet en ... Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 8:0

76e minuut.
Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Balfanz kopt de bal weg. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Piekorz met de inworp. Balfanz geeft een hoge lob. Skochev rent richting de bal. Skochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 9:0

81e minuut.
Balfanz is nu in balbezit. Balfanz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paklar de bal. Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sepčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Berton speelt de bal door. Rabijewski geeft de bal voor. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 10:0

87e minuut.
Balfanz speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea geeft een hoge lob. Skochev heeft problemen om de bal te vangen. Skochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 11:0

89e minuut.
Skochev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spârlea de bal. Paklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 11%, Football Club Rivertour 89%.
NK 3O Gaz - Football Club Rivertour 12:0