Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:44
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.16 [del]
  • Stadion: De Stijl
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30232
Freestyle Junkies DOMINIK NK
championship Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 16.1
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sunko geeft een lange en hoge pass. Miler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ranković met een sublieme pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 1:0

8e minuut.
Martinić kopt de bal weg. Miler heeft problemen om de bal te vangen. Sparavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparavalo geeft een lange en hoge pass. Ivulić kopt de bal weg. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Jestrović geeft een lange en hoge pass. Šolak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 2:0

15e minuut.
Rumora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak onderschept slim de pass. Ivulić rent richting de bal. Ivulić schiet op doel. Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 3:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosek trapt de bal weg van het doel. Kostelac kopt de bal weg. Ivulić heeft problemen om de bal te vangen. Ivulić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šolak probeert de bal met de borst te controleren. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Bosek bokst de bal weg.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kostelac zal de hoekschop nemen. Vulić kopt de bal weg. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ivulić de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Miler rent richting de bal. Miler geeft de bal voor. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vulić probeert de bal aan de voet te houden. Ivulić rent richting de bal. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 4:0

32e minuut.
Martinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić geeft de bal voor. Klungelig pakt Vulić de bal. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Martinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinić met een sublieme pass. Sparavalo speelt de bal door. Šolak heeft problemen om de bal te vangen. Šolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kostelac heeft problemen om de bal te vangen. Mijalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelac onderschept slim de pass. Kostelac geeft de bal voor. Vulić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vodopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteduro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteduro geeft een hoge lob. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 15%, DOMINIK NK 85%.
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 4:0

46e minuut.
Monteduro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaverski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pačak rent richting de bal. Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Sparavalo geeft een hoge lob. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rumora met een sublieme pass. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaverski speelt de bal door. Klungelig pakt Ivulić de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ranković verovert de bal door een tackle van achteren. Zaverski is nu in balbezit. Zaverski probeert naar een medespeler te passen. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Kostelac de bal. Kostelac geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ... Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 5:0

81e minuut.
Računica verovert de bal door een tackle van achteren. Martinić verovert de bal door een tackle van achteren. Martinić geeft een lange en hoge pass. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pačak is nu in balbezit. Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Miler geeft de bal voor. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ivulić onderschept slim de pass. Ivulić passt de bal in één keer door. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivulić probeert de bal met de borst te controleren. Mijalić rent richting de bal. Ivulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivulić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ... Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 25%, DOMINIK NK 75%.
Freestyle Junkies - DOMINIK NK 6:0