Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars NK Mraclin
NEW Tactiek Nova
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Matsoukas heeft problemen om de bal te vangen. Žigun rent richting de bal. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap. Cedolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kukić rent richting de bal. Kukić passt de bal zonder na te denken. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Romo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigun onderschept slim de pass. Žigun passt de bal met de wreef. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cedolini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Matsoukas passt de bal zonder na te denken. Drame is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žigun. Žigun krijgt een gele kaart. Drame is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drame neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Matsoukas de bal onder controle te krijgen. Kováč rent richting de bal. Kováč passt de bal zonder na te denken. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - NK Mraclin 1:0

37e minuut.
Bryja met een harde bal richting middenveld. Strache kopt de bal weg. Kováč kan de bal niet met de borst controleren. Drame is nu in balbezit. Drame haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kukić kopt de bal weg. Romo probeert de bal met de borst te controleren. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 40%, NK Mraclin 60%.
Old_Stars - NK Mraclin 1:0

47e minuut.
Matsoukas passt de bal in één keer door. Drame bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić maakt een afschuwelijke overtreding. Kukić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Drame wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drame kan niet meer verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Strache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kunia probeert naar een medespeler te passen. Matsoukas rent richting de bal. Matsoukas geeft de bal voor. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Žigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigun passt de bal met de wreef. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Matsoukas is nu in balbezit. Žigun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žigun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Korczak passt de bal met de wreef. Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal met de wreef. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Matsoukas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metzger trapt de bal weg van het doel. Parra kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouchez de bal. Romo onderschept slim de pass. Romo schiet op doel. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Romo rent richting de bal. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bouchez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 33%, NK Mraclin 67%.
Old_Stars - NK Mraclin 1:0