Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž Bornina Barcelona
zvone Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ivuša onderschept slim de pass. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović passt de bal met de wreef. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dinjar kopt de bal weg. Šumrek probeert de bal met de borst te controleren. Šumrek geeft een lange en hoge pass. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penezić met een snelle inworp. Petranović met een sublieme pass. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Palma speelt de bal door. Štulić is nu in balbezit. Štulić probeert naar een medespeler te passen. Košir rent richting de bal. Košir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ivuša probeert naar een medespeler te passen. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak geeft een lange en hoge pass. Štulić springt en kopt de bal. Košir kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić passt de bal in één keer door. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel. Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 1:0

19e minuut.
Pršurić rent richting de bal. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović met een sublieme pass. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje bokst de bal weg. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje bokst de bal weg. Božović rent richting de bal. Košir verovert de bal door een tackle van achteren. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 2:0

21e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić passt de bal in één keer door. Košir rent richting de bal. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 3:0

25e minuut.
Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Košir de bal. Štulić is nu in balbezit. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 4:0

31e minuut.
Farář passt de bal met de wreef. Petranović rent richting de bal. Petranović passt de bal in één keer door. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 5:0

34e minuut.
Petranović passt de bal zonder na te denken. Farář met een sublieme pass. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 6:0

38e minuut.
Košir kopt de bal weg. Štulić heeft problemen om de bal te vangen. Petranović met een sublieme pass. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Penezić is nu in balbezit. Penezić passt de bal zonder na te denken. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 7:0

45e minuut.
Daar is Rumora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir geeft een hoge lob. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 18%, Bornina Barcelona 82%.
Sudaraž - Bornina Barcelona 7:0

47e minuut.
Falak geeft de bal voor. Božović heeft problemen om de bal te vangen. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 8:0

54e minuut.
Košir draait met de bal, schiet en ... Božović probeert de bal aan de voet te houden. Petranović geeft de bal voor. Klungelig pakt Košir de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap. Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 9:0

57e minuut.
Farář is nu in balbezit. Farář passt de bal met de wreef. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir haalt uit met een fantastische trap. Strunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Vujisić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falak met de inworp. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Puhak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pičeta met een sublieme pass. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal zonder na te denken. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 10:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrina komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Farář rent richting de bal. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović speelt de bal door. Dobrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrina draait met de bal, schiet en ... Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Šekularac komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Farář passt de bal in één keer door. Petranović met een sublieme pass. Daar is Božović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Božović met een sublieme pass. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 11:0

89e minuut.
Falak is nu in balbezit. Falak passt de bal zonder na te denken. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ... Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Bornina Barcelona 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 16%, Bornina Barcelona 84%.
Sudaraž - Bornina Barcelona 12:0