Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornina Barcelona Sudaraž
Normal Tactiek zvone
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40.3
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Prelo geeft de bal voor. Palma is nu in balbezit. Met opzet legt Dinjar zijn tegenspeler op de grond. Dinjar krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Falak de bal. Falak passt de bal met de wreef. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:1

4e minuut.
Surić speelt de bal door. Klungelig pakt Prelo de bal. Surić rent richting de bal. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Petranović onderschept slim de pass. Petranović speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ... Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:2

7e minuut.
Kunić met de inworp. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Manović zijn tegenspeler op de grond. Manović krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Strunje probeert naar een medespeler te passen. Palma controleert de bal met de borst. Palma probeert naar een medespeler te passen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vujisić rent richting de bal. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal zonder na te denken. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Petranović onderschept slim de pass. Petranović met een sublieme pass. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak draait met de bal, schiet en ... Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Penezić speelt de bal door. Falak is nu in balbezit. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Prelo de bal. Falak verovert de bal door een tackle van achteren. Falak passt de bal in één keer door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Manović bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma probeert naar een medespeler te passen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Božović onderschept slim de pass. Božović geeft een lange en hoge pass. Daar is Dinjar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvas rent richting de bal. Kvas geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palma zal de hoekschop nemen. Falak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Pršurić de bal. Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal met de wreef. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Farář kopt de bal weg. Vujisić heeft problemen om de bal te vangen. Palma speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ... Strunje bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:4

34e minuut.
Penezić onderschept slim de pass. Penezić met een sublieme pass. Falak is nu in balbezit. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:5

35e minuut.
Prelo met een sublieme pass. Surić is nu in balbezit. Surić passt de bal met de wreef. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ... Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kvas geeft een lange en hoge pass. Kunić kopt de bal weg. Petranović probeert naar een medespeler te passen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Falak krijgt zijn hoofd ertegen. Strunje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:6

39e minuut.
Manović kopt de bal weg. Matika is nu in balbezit. Matika geeft de bal voor. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:7

42e minuut.
Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravagnani speelt de bal door. Kvas kan de bal niet met de borst controleren. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak schiet op doel. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:8

43e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović is nu in balbezit. Štulić onderschept slim de pass. Štulić schiet op doel. Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:9

44e minuut.
Daar is Prelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manović is nu in balbezit. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 82%, Sudaraž 18%.
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:9

46e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Šumrek is nu in balbezit. Šumrek geeft een hoge lob. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Falak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Farář speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić geeft een lange en hoge pass. Penezić is nu in balbezit. Penezić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Manović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak draait met de bal, schiet en ... Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:10

60e minuut.
Pičeta is nu in balbezit. Pičeta geeft een hoge lob. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak haalt uit met een fantastische trap. Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:11

61e minuut.
Vežić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Štulić rent richting de bal. Palma is nu in balbezit. Palma probeert naar een medespeler te passen. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Penezić geeft de bal voor. Farář kopt de bal weg. Klungelig pakt Palma de bal. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Kosor komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović geeft de bal voor. Penezić rent richting de bal. Penezić passt de bal in één keer door. Daar is Božović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pičeta geeft een lange en hoge pass. Daar is Falak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosor bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:12

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šekularac komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kosor kopt de bal weg. Šumrek is nu in balbezit. Šumrek passt de bal in één keer door. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Štulić rent richting de bal. Štulić passt de bal in één keer door. Falak rent richting de bal. Božović geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Falak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:13

77e minuut.
Farář met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Manović de bal onder controle te krijgen. Kosor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strunje met een sublieme pass. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář passt de bal met de wreef. Falak is nu in balbezit. Falak haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:14

84e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kvas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:15

89e minuut.
Ravagnani kopt de bal weg. Penezić is nu in balbezit. Penezić geeft de bal voor. Daar is Falak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 79%, Sudaraž 21%.
Bornina Barcelona - Sudaraž 0:15