Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:33
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.16 [del]
  • Stadion: De Stijl
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23068
Freestyle Junkies Football Club Rivertour
championship Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Martinić geeft een hoge lob. Rajko heeft problemen om de bal te vangen. Kostelac probeert naar een medespeler te passen. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 1:0

6e minuut.
Inworp. Martinić met een snelle inworp. Sparavalo geeft een lange en hoge pass. Ivulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Zović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 2:0

14e minuut.
Martinić onderschept slim de pass. Martinić geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 3:0

16e minuut.
Kostelac is nu in balbezit. Kostelac passt de bal zonder na te denken. Sparavalo met een sublieme pass. Šolak heeft problemen om de bal te vangen. Šolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cvrlje rent richting de bal. Monteduro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteduro met een sublieme pass. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić haalt uit met een fantastische trap. Zović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostelac neemt de hoekschop. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Zović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Martinić verovert de bal door een tackle van achteren. Martinić probeert naar een medespeler te passen. Jajčević heeft problemen om de bal te vangen. Šolak rent richting de bal. Šolak schiet op doel. Zović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 4:0

29e minuut.
Martinić geeft een lange en hoge pass. Monteduro kopt de bal weg. Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak onderschept slim de pass. Šolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kostelac geeft een lange en hoge pass. Martinić kopt de bal weg. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 5:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sepčić met een harde bal richting middenveld. Kostelac kopt de bal weg. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sunko met een snelle inworp. Kostelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelac passt de bal in één keer door. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Miler passt de bal zonder na te denken. Čukvas is nu in balbezit. Martinić onderschept slim de pass. Martinić geeft een hoge lob. Ivulić springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 17%, Football Club Rivertour 83%.
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 6:0

51e minuut.
Palijan rent richting de bal. Šolak onderschept slim de pass. Ivulić rent richting de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ivulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajko rent richting de bal. Ivulić begaat een overtreding. Ivulić krijgt een gele kaart. Rajko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rajko kan niet meer verder spelen. Peković komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Teofilović rent richting de bal. Teofilović passt de bal in één keer door. Sparavalo speelt de bal door. Martinić is nu in balbezit. Martinić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 7:0

68e minuut.
Miler speelt de bal door. Sparavalo speelt de bal door. Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak onderschept slim de pass. Šolak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Monteduro met een sublieme pass. Sparavalo is nu in balbezit. Sparavalo probeert naar een medespeler te passen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ranković onderschept slim de pass. Monteduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteduro passt de bal in één keer door. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 8:0

76e minuut.
Palijan is nu in balbezit. Sparavalo verovert de bal door een tackle van achteren. Sparavalo met een sublieme pass. Ivulić rent richting de bal. Ivulić schiet op doel. Paal! Ivulić is nu in balbezit. Ivulić schiet op doel. Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparavalo onderschept slim de pass. Sparavalo geeft een lange en hoge pass. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivulić draait met de bal, schiet en ... Zović bokst de bal weg. Šolak heeft problemen om de bal te vangen. Beusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak onderschept slim de pass. Šolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 9:0

86e minuut.
Ranković is nu in balbezit. Sparavalo rent richting de bal. Sparavalo met een sublieme pass. Martinić is nu in balbezit. Martinić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 19%, Football Club Rivertour 81%.
Freestyle Junkies - Football Club Rivertour 10:0