Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Club Rivertour Freestyle Junkies
Normal Tactiek championship
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.5 gemiddelde waardering 35.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Rajko passt de bal zonder na te denken. Kostelac kan de bal niet met de borst controleren. Kostelac passt de bal met de wreef. Ivulić rent richting de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kostelac met de inworp. Klungelig pakt Monteduro de bal. Monteduro geeft een lange en hoge pass. Zaverski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaverski schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Monteduro probeert de bal aan de voet te houden. Kostelac is nu in balbezit. Teofilović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teofilović krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Monteduro is nu in balbezit. Monteduro geeft de bal voor. Čukvas is nu in balbezit. Zaverski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaverski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Martinić probeert naar een medespeler te passen. Monteduro is nu in balbezit. Monteduro passt de bal met de wreef. Zaverski is nu in balbezit. Zaverski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sunko rent richting de bal. Jestrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jestrović geeft een lange en hoge pass. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Palijan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paklar komt het veld opgelopen. Kostelac met de inworp. Daar is Monteduro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteduro speelt de bal door. Zaverski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaverski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 88%, Freestyle Junkies 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:0

48e minuut.
Čukvas geeft een hoge lob. Inworp. Martinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sparavalo rent richting de bal. Sparavalo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sparavalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sepčić de bal. Zaverski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaverski draait met de bal, schiet en ... Beusan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:1

55e minuut.
Daar is Jajčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostelac is nu in balbezit. Kostelac passt de bal zonder na te denken. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić schiet op doel. Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zaverski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sepčić de bal. Ivulić rent richting de bal. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:2

60e minuut.
Martinić onderschept slim de pass. Martinić speelt de bal door. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:3

61e minuut.
Jajčević is nu in balbezit. Ivulić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajko is nu in balbezit. Ivulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Umićević kopt de bal weg. Daar is Jajčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteduro met een sublieme pass. Ivulić rent richting de bal. Ivulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Martinić rent richting de bal. Čukvas verovert de bal door een tackle van achteren. Čukvas passt de bal met de wreef. Zaverski is nu in balbezit. Zaverski haalt uit met een fantastische trap. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teofilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrlje verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrlje geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sunko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jajčević de bal. Kostelac is nu in balbezit. Kostelac geeft de bal voor. Zaverski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zović met een sublieme pass. Daar is Cvrlje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteduro probeert naar een medespeler te passen. Ivulić is nu in balbezit. Ivulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Martinić geeft een hoge lob. Zović met een sublieme pass. Martinić kopt de bal weg. Zaverski is nu in balbezit. Zaverski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 83%, Freestyle Junkies 17%.
Football Club Rivertour - Freestyle Junkies 0:4