Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK 3O Gaz DOMINIK NK
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 15.7
solide Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Berton passt de bal met de wreef. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa passt de bal zonder na te denken. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Vodopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopić geeft een hoge lob. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Balfanz verovert de bal door een tackle van achteren. Balfanz passt de bal zonder na te denken. Spârlea speelt de bal door. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mijalić passt de bal met de wreef. Sartori Costa rent richting de bal. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel. Vulić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Računica kopt de bal weg. Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz probeert naar een medespeler te passen. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Bosek bokst de bal weg.

20e minuut.
Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijalić verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosek met een harde bal richting middenveld. Balfanz kopt de bal weg. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 1:0

33e minuut.
Vodopić heeft problemen om de bal te vangen. Balfanz is nu in balbezit. Balfanz passt de bal met de wreef. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 2:0

42e minuut.
Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă speelt de bal door. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rabijewski probeert naar een medespeler te passen. Balfanz is nu in balbezit. Balfanz geeft de bal voor. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. Paal! Spârlea geeft een lange en hoge pass. Daar is Godlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 23%, DOMINIK NK 77%.
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 3:0

46e minuut.
Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea rent richting de bal. Spârlea met een sublieme pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Bosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 4:0

54e minuut.
Inworp. Scoria met de inworp. Mijalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Sartori Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Berton probeert naar een medespeler te passen. Mijalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijalić passt de bal in één keer door. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rabijewski speelt de bal door. Skochev rent richting de bal. Skochev speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Žigurski rent richting de bal. Žigurski geeft de bal voor. Rabijewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gavrilă de bal onder controle te krijgen. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Doeltrap. Rumora trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilă met een snelle inworp. Skochev geeft een hoge lob. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godlewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 5:0

69e minuut.
Berton passt de bal met de wreef. Spârlea probeert naar een medespeler te passen. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rumora de bal onder controle te krijgen. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gavrilă geeft de bal voor. Skochev kopt de bal weg. Rumora rent richting de bal. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 6:0

75e minuut.
Vodopić is nu in balbezit. Berton onderschept slim de pass. Berton met een sublieme pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 7:0

78e minuut.
Skochev speelt de bal door. Godlewski is nu in balbezit. Skochev met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel. Bosek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 8:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosek trapt de bal weg van het doel. Berton kopt de bal weg. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rabijewski speelt de bal door. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă speelt de bal door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Skochev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Godlewski de bal onder controle te krijgen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rumora de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hržica kopt de bal weg. Berton heeft problemen om de bal te vangen. Berton speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 9:0

89e minuut.
Gavrilă met een snelle inworp. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski passt de bal in één keer door. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK 3O Gaz 18%, DOMINIK NK 82%.
NK 3O Gaz - DOMINIK NK 10:0