Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOMINIK NK NK 3O Gaz
Normal Tactiek 3-5-2
33% Balbezit 67%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten solide
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sartori Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Sartori Costa geeft een lange en hoge pass. Vulić probeert de bal met de borst te controleren. Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Vulić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:1

5e minuut.
Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski passt de bal met de wreef. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:2

8e minuut.
Gavrilă passt de bal in één keer door. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev met een sublieme pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spârlea maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:3

13e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Hržica is nu in balbezit. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Spârlea passt de bal in één keer door. Balfanz rent richting de bal. Balfanz met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rumora geeft de bal voor. Inworp. Gavrilă met een snelle inworp. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Spârlea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:4

18e minuut.
Gavrilă geeft een hoge lob. Računica kan de bal niet met de borst controleren. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:5

19e minuut.
Godlewski met een sublieme pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rumora probeert de bal met de borst te controleren. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skochev raakt geblesseerd tijdens het duel. Skochev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:6

22e minuut.
Sartori Costa met een sublieme pass. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Godlewski de bal onder controle te krijgen. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Žigurski kopt de bal weg. Inworp. Skoczke met de inworp. Daar is Gavrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilă geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:7

27e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hržica de bal. Skochev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Spârlea de bal. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:8

31e minuut.
Daar is Spârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev schiet op doel. Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:9

33e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Rabijewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Godlewski de bal. Godlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosek trapt de bal weg van het doel. Balfanz kopt de bal weg. Skochev rent richting de bal. Skochev draait met de bal, schiet en ... Bosek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:10

34e minuut.
Hržica rent richting de bal. Hržica passt de bal zonder na te denken. Vodopić rent richting de bal. Skochev onderschept slim de pass. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skochev is nu in balbezit. Skochev passt de bal in één keer door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bosek trapt de bal weg van het doel. Gavrilă kopt de bal weg. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă speelt de bal door. Klungelig pakt Spârlea de bal. Skochev is nu in balbezit. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski passt de bal in één keer door. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Bosek bokst de bal weg. Rumora probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sartori Costa de bal onder controle te krijgen. Skochev is nu in balbezit. Skochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 82%, NK 3O Gaz 18%.
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:10

47e minuut.
Piekorz met een sublieme pass. Skochev rent richting de bal. Daar is Spârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Spârlea rent richting de bal. Bosek met een sublieme pass. Balfanz kopt de bal weg. Klungelig pakt Spârlea de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Skochev rent richting de bal. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev rent richting de bal. Skochev schiet op doel. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Računica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekorz met de inworp. Balfanz rent richting de bal. Balfanz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Balfanz controleert de bal met de borst. Balfanz passt de bal in één keer door. Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa passt de bal met de wreef. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă geeft de bal voor. Godlewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rumora bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev verovert de bal door een tackle van achteren. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:11

64e minuut.
Inworp. Balfanz met de inworp. Spârlea controleert de bal met de borst. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev geeft een lange en hoge pass. Spârlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:12

69e minuut.
Gavrilă geeft de bal voor. Balfanz controleert de bal met de borst. Balfanz geeft de bal voor. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev schiet op doel. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Spârlea draait met de bal, schiet en ... Vulić probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrilă neemt de hoekschop. Godlewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă geeft een hoge lob. Balfanz probeert de bal met de borst te controleren. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:13

78e minuut.
Skoczke met een snelle inworp. Sartori Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa passt de bal zonder na te denken. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:14

81e minuut.
Gavrilă met een snelle inworp. Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Skochev rent richting de bal. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:15

86e minuut.
Spârlea rent richting de bal. Računica verovert de bal door een tackle van achteren. Balfanz verovert de bal door een tackle van achteren. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Godlewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 95%, NK 3O Gaz 5%.
DOMINIK NK - NK 3O Gaz 0:15