Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mraclin NK 3O Gaz
Nova Tactiek 3-5-2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cedolini de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bouchez is nu in balbezit. Bouchez passt de bal zonder na te denken. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sartori Costa met een sublieme pass. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă passt de bal zonder na te denken. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cedolini kopt de bal weg. Daar is Bouchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:1

22e minuut.
Berton rent richting de bal. Berton geeft een hoge lob. Balfanz probeert naar een medespeler te passen. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Skochev de bal. Skochev passt de bal in één keer door. Daar is Godlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Strache is nu in balbezit. Drame is nu in balbezit. Strache is nu in balbezit. Strache passt de bal in één keer door. Doku is nu in balbezit. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grzywocz rent richting de bal. Spârlea probeert naar een medespeler te passen. Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz geeft de bal voor. Godlewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Skochev heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skochev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabijewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sartori Costa met een sublieme pass. Skochev rent richting de bal. Skochev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal zonder na te denken. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 73%, NK 3O Gaz 27%.
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:1

50e minuut.
Rabijewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostolaza komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz passt de bal in één keer door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Cedolini probeert de bal aan de voet te houden. Metzger bokst de bal weg. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:2

62e minuut.
Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev is nu in balbezit. Skochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:3

67e minuut.
Skoczke rent richting de bal. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft de bal voor. Skochev rent richting de bal. Skochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:4

73e minuut.
Skochev passt de bal met de wreef. Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywocz met een sublieme pass. Skochev rent richting de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Skochev controleert de bal met de borst. Godlewski rent richting de bal. Godlewski speelt de bal door. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Balfanz met een sublieme pass. Ostolaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skochev de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:5

83e minuut.
Skoczke kopt de bal weg. Godlewski rent richting de bal. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mraclin 70%, NK 3O Gaz 30%.
NK Mraclin - NK 3O Gaz 0:6