Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.16 [del]
  • Stadion: De Stijl
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20641
Freestyle Junkies Bornina Barcelona
championship Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Rumora geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostelac met de inworp. Monteduro geeft een lange en hoge pass. Ivulić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prelo rent richting de bal. Sunko verovert de bal door een tackle van achteren. Monteduro is nu in balbezit. Monteduro geeft de bal voor. Šolak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Manović rent richting de bal. Sparavalo onderschept slim de pass. Sparavalo passt de bal in één keer door. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Šolak heeft problemen om de bal te vangen. Šolak passt de bal in één keer door. Ivulić rent richting de bal. Ivulić haalt uit met een fantastische trap. Strunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 1:0

25e minuut.
Šolak passt de bal in één keer door. Sparavalo probeert naar een medespeler te passen. Martinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić geeft een hoge lob. Ivulić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Strunje speelt de bal door. Monteduro kopt de bal weg. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martinić zal de hoekschop nemen. Ivulić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ranković rent richting de bal. Prelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ranković krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kvas met een harde bal richting middenveld. Inworp. Miler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinić is nu in balbezit. Martinić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Martinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sparavalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kvas de bal. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Monteduro kan de bal niet met de borst controleren. Prelo onderschept slim de pass. Prelo speelt de bal door. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kostelac is nu in balbezit. Kostelac geeft de bal voor. Klungelig pakt Vujisić de bal. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Martinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić geeft de bal voor. Rumora heeft problemen om de bal te vangen. Ivulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Manović bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić verovert de bal door een tackle van achteren. Martinić geeft een hoge lob. Ivulić rent richting de bal. Ivulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 20%, Bornina Barcelona 80%.
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 1:0

48e minuut.
Manović rent richting de bal. Monteduro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteduro met een sublieme pass. Ivulić rent richting de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Strunje trapt de bal weg van het doel. Martinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinić geeft de bal voor. Ivulić rent richting de bal. Ivulić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kostelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelac passt de bal zonder na te denken. Sparavalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šolak de bal. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Martinić geeft een hoge lob. Rumora is nu in balbezit. Šolak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šolak krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Martinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kvas de bal. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel. Strunje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 2:0

80e minuut.
Sunko is nu in balbezit. Sunko passt de bal zonder na te denken. Kostelac geeft de bal voor. Ivulić rent richting de bal. Ivulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 3:0

81e minuut.
Surić met een sublieme pass. Prelo speelt de bal door. Rumora is nu in balbezit. Ivulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivulić passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 4:0

82e minuut.
Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. Božović rent richting de bal. Šolak onderschept slim de pass. Šolak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 5:0

90e minuut.
Monteduro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteduro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Božović de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kostelac neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivulić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freestyle Junkies 16%, Bornina Barcelona 84%.
Freestyle Junkies - Bornina Barcelona 6:0