Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Club Rivertour Sudaraž
Normal Tactiek zvone
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak geeft de bal voor. Penezić kopt de bal weg. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Čukvas rent richting de bal. Čukvas passt de bal zonder na te denken. Košir is nu in balbezit. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Zović trapt de bal weg. Falak kopt de bal weg. Štulić probeert de bal met de borst te controleren. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petranović passt de bal met de wreef. Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić speelt de bal door. Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Šumrek speelt de bal door. Penezić probeert naar een medespeler te passen. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Zović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:1

15e minuut.
Košir heeft problemen om de bal te vangen. Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal in één keer door. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:2

17e minuut.
Peković kopt de bal weg. Daar is Farář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petranović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Košir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Penezić passt de bal zonder na te denken. Daar is Petranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:3

19e minuut.
Cvrlje speelt de bal door. Daar is Umićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:4

22e minuut.
Ravagnani geeft de bal voor. Štulić kopt de bal weg. Košir rent richting de bal. Daar is Košir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir draait met de bal, schiet en ... Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:5

26e minuut.
Košir passt de bal met de wreef. Petranović rent richting de bal. Sepčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sepčić met een harde bal richting middenveld. Petranović kopt de bal weg. Košir probeert naar een medespeler te passen. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Penezić met een snelle inworp. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović met een sublieme pass. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:6

37e minuut.
Penezić onderschept slim de pass. Penezić passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Košir de bal. Košir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:8

42e minuut.
Cvrlje passt de bal in één keer door. Palijan is nu in balbezit. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 86%, Sudaraž 14%.
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:9

48e minuut.
Falak geeft de bal voor. Štulić kopt de bal weg. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ... Zović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:10

53e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal in één keer door. Falak is nu in balbezit. Falak geeft een hoge lob. Štulić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:11

58e minuut.
Košir probeert naar een medespeler te passen. Štulić heeft problemen om de bal te vangen. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:12

61e minuut.
Zović trapt de bal weg. Falak is nu in balbezit. Falak geeft een hoge lob. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ravagnani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Košir de bal onder controle te krijgen. Beusan rent richting de bal. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:13

66e minuut.
Cvrlje speelt de bal door. Daar is Umićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palijan is nu in balbezit. Štulić onderschept slim de pass. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Košir is nu in balbezit. Košir passt de bal met de wreef. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Zović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:14

73e minuut.
Klungelig pakt Košir de bal. Košir met een sublieme pass. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Zović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:15

75e minuut.
Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal met de wreef. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:16

76e minuut.
Šumrek verovert de bal door een tackle van achteren. Šumrek passt de bal in één keer door. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Košir is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Penezić neemt de hoekschop. Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Košir de bal. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:17

80e minuut.
Košir rent richting de bal. Jajčević is nu in balbezit. Košir onderschept slim de pass. Košir draait met de bal, schiet en ... Beusan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Penezić neemt de hoekschop. Farář rent richting de bal. Farář passt de bal in één keer door. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:18

85e minuut.
Farář geeft de bal voor. Košir rent richting de bal. Košir passt de bal met de wreef. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal in één keer door. Farář speelt de bal door. Košir rent richting de bal. Košir draait met de bal, schiet en ... Zović bokst de bal weg.

90e minuut.
Falak probeert naar een medespeler te passen. Petranović geeft de bal voor. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 81%, Sudaraž 19%.
Football Club Rivertour - Sudaraž 0:19