Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž Football Club Rivertour
zvone Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 17
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Rajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir schiet op doel. Sepčić probeert de bal aan de voet te houden. Zović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 1:0

4e minuut.
Beusan passt de bal met de wreef. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář met een sublieme pass. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Zović trapt de bal weg van het doel. Farář kopt de bal weg. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić schiet op doel. Zović bokst de bal weg. Sepčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir verovert de bal door een tackle van achteren. Košir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rajko is nu in balbezit. Rajko probeert naar een medespeler te passen. Jajčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić onderschept slim de pass. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ravagnani passt de bal in één keer door. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Košir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 2:0

15e minuut.
Košir heeft problemen om de bal te vangen. Sepčić geeft een lange en hoge pass. Pičeta kopt de bal weg. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel. De bal raakt de paal. Zović bokst de bal weg. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beusan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 3:0

19e minuut.
Palijan probeert de bal met de borst te controleren. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović met een sublieme pass. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Rajko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajčević probeert naar een medespeler te passen. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bukara met een snelle inworp. Petranović geeft de bal voor. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ... Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bukara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hruška onderschept slim de pass. Hruška speelt de bal door. Petranović rent richting de bal. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pičeta is nu in balbezit. Pičeta probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bukara de bal onder controle te krijgen. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Beusan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Farář geeft de bal voor. Košir rent richting de bal. Košir passt de bal in één keer door. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zović trapt de bal weg. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář passt de bal met de wreef. Daar is Štulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Farář speelt de bal door. Hruška probeert naar een medespeler te passen. Čukvas heeft problemen om de bal te vangen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hruška kopt de bal weg. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović met een sublieme pass. Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir draait met de bal, schiet en ... Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 4:0

40e minuut.
Klungelig pakt Petranović de bal. Petranović passt de bal met de wreef. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel. Zović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 5:0

42e minuut.
Hidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravagnani speelt de bal door. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Petranović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Košir de bal. Košir passt de bal zonder na te denken. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 12%, Football Club Rivertour 88%.
Sudaraž - Football Club Rivertour 5:0

50e minuut.
Petranović probeert naar een medespeler te passen. Štulić rent richting de bal. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel. Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 6:0

53e minuut.
Hruška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 7:0

58e minuut.
Košir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Vežić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Čukvas is nu in balbezit. Hruška onderschept slim de pass. Hruška passt de bal zonder na te denken. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář geeft een hoge lob. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Football Club Rivertour 8:0

77e minuut.
Petranović onderschept slim de pass. Petranović passt de bal met de wreef. Daar is Hruška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruška schiet op doel. Sepčić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović onderschept slim de pass. Petranović passt de bal met de wreef. Štulić heeft problemen om de bal te vangen. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Zović bokst de bal weg.

86e minuut.
Jajčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matika bereikt de bal nog maar net als eerste. Matika geeft een hoge lob. Štulić rent richting de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Matika heeft problemen om de bal te vangen. Matika geeft een lange en hoge pass. Štulić kopt de bal weg. Dobrina rent richting de bal. Dobrina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 20%, Football Club Rivertour 80%.
Sudaraž - Football Club Rivertour 8:0