Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOMINIK NK Old_Stars
Normal Tactiek NEW
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Jazbec speelt de bal door. Vodopić rent richting de bal. Romo onderschept slim de pass. Romo draait met de bal, schiet en ... Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parra met een snelle inworp. Kováč met een sublieme pass. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:2

6e minuut.
Romo rent richting de bal. Vodopić begaat een overtreding. Romo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kováč met een snel genomen vrije trap. Žigurski rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek bokst de bal weg.

9e minuut.
Korczak is nu in balbezit. Korczak passt de bal in één keer door. Parra speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vodopić geeft de bal voor. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra met een sublieme pass. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vodopić is nu in balbezit. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijalić rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Žigurski is nu in balbezit. Parra onderschept slim de pass. Parra geeft de bal voor. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Parol rent richting de bal. Parol geeft een hoge lob. Vulić is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hržica is nu in balbezit. Parol onderschept slim de pass. Parol passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 71%, Old_Stars 29%.
DOMINIK NK - Old_Stars 0:2

46e minuut.
Vodopić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Štoos komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Štoos verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk speelt de bal door. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Štoos is nu in balbezit. Kováč onderschept slim de pass. Kováč passt de bal met de wreef. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:3

59e minuut.
Hržica probeert naar een medespeler te passen. Mijalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo onderschept slim de pass. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:4

64e minuut.
Bosek met een harde bal richting middenveld. Parra kopt de bal weg. Daar is Štoos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sencar is nu in balbezit. Sencar speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:5

68e minuut.
Bosek trapt de bal weg van het doel. Sencar kopt de bal weg. Vulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Parra met een snelle inworp. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap. Rumora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Old_Stars 0:6

79e minuut.
Klungelig pakt Žigurski de bal. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal met de wreef. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pačak is nu in balbezit. Pačak geeft een hoge lob. Parra kopt de bal weg. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 80%, Old_Stars 20%.
DOMINIK NK - Old_Stars 0:6