Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars DOMINIK NK
NEW Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kukić passt de bal in één keer door. Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 1:0

13e minuut.
Inworp. Računica met een snelle inworp. Vodopić is nu in balbezit. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žigun met de inworp. Mijalić is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 2:0

20e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Kukić speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Romo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 3:0

21e minuut.
Hržica bereikt de bal nog maar net als eerste. Hržica passt de bal met de wreef. Mijalić heeft problemen om de bal te vangen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hržica is nu in balbezit. Kováč onderschept slim de pass. Kováč speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra geeft een lange en hoge pass. Računica rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kováč probeert naar een medespeler te passen. Gradowski is nu in balbezit. Hržica begaat een overtreding. Hržica krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Žigun rent richting de bal. Žigun met een sublieme pass. Parra met een sublieme pass. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Kováč rent richting de bal. Kováč probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel. Bosek bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Žigun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigun met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 4:0

41e minuut.
Žigun is nu in balbezit. Žigun speelt de bal door. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 5:0

43e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Žigun is nu in balbezit. Žigun speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 21%, DOMINIK NK 79%.
Old_Stars - DOMINIK NK 5:0

46e minuut.
Žigurski is nu in balbezit. Žigurski met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 6:0

50e minuut.
Mijalić passt de bal met de wreef. Žigurski is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 7:0

52e minuut.
Doeltrap. Bosek met een harde bal richting middenveld. Kukić kopt de bal weg. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hržica onderschept slim de pass. Kováč verovert de bal door een tackle van achteren. Kováč met een sublieme pass. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Vodopić de bal. Romo rent richting de bal. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 8:0

66e minuut.
Kukić verovert de bal door een tackle van achteren. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra passt de bal met de wreef. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 9:0

73e minuut.
Kukić met een sublieme pass. Romo is nu in balbezit. Vodopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo onderschept slim de pass. Romo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 10:0

75e minuut.
Žigun passt de bal zonder na te denken. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal zonder na te denken. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 11:0

76e minuut.
Klungelig pakt Jazbec de bal. Kukić rent richting de bal. Kukić probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski geeft een hoge lob. Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo onderschept slim de pass. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 12:0

82e minuut.
Scoria is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal in één keer door. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 13:0

84e minuut.
Žigun probeert naar een medespeler te passen. Kukić probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars - DOMINIK NK 14:0

89e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Kukić passt de bal met de wreef. Rumora bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars 21%, DOMINIK NK 79%.
Old_Stars - DOMINIK NK 14:0