Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornina Barcelona NK 3O Gaz
Normal Tactiek 3-5-2
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Sartori Costa onderschept slim de pass. Sartori Costa met een sublieme pass. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft de bal voor. Godlewski springt en kopt de bal. Strunje bokst de bal weg.

2e minuut.
Kvas geeft een hoge lob. Inworp. Balfanz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Prelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Berton geeft de bal voor. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rabijewski probeert naar een medespeler te passen. Balfanz is nu in balbezit. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:1

12e minuut.
Spârlea passt de bal in één keer door. Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski passt de bal met de wreef. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Berton geeft een hoge lob. Godlewski kopt de bal weg. Skochev is nu in balbezit. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:2

20e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev onderschept slim de pass. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Strunje met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balfanz met een snelle inworp. Piekorz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:3

23e minuut.
Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Daar is Kvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:4

24e minuut.
Skoczke met een snelle inworp. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă met een sublieme pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sartori Costa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prelo. Sartori Costa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sartori Costa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Godlewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rumora is nu in balbezit. Godlewski onderschept slim de pass. Božović is nu in balbezit. Godlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:5

36e minuut.
Sartori Costa probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Spârlea de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gavrilă met de inworp. Sartori Costa rent richting de bal. Sartori Costa met een sublieme pass. Skochev is nu in balbezit. Skochev schiet op doel. Strunje bokst de bal weg.

43e minuut.
Balfanz is nu in balbezit. Balfanz geeft de bal voor. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Godlewski speelt de bal door. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev passt de bal met de wreef. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 74%, NK 3O Gaz 26%.
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:5

53e minuut.
Godlewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Balfanz geeft een lange en hoge pass. Daar is Manović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:6

56e minuut.
Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă passt de bal zonder na te denken. Sartori Costa geeft een hoge lob. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:7

57e minuut.
Balfanz probeert naar een medespeler te passen. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev passt de bal in één keer door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:8

60e minuut.
Balfanz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rabijewski de bal. Rabijewski met een sublieme pass. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rabijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Manović de bal. Skochev rent richting de bal. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:9

64e minuut.
Gavrilă geeft een hoge lob. Godlewski kopt de bal weg. Kvas heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Spârlea geeft een hoge lob. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Godlewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Spârlea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:10

67e minuut.
Prelo geeft een hoge lob. Skochev is nu in balbezit. Skochev passt de bal met de wreef. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Skochev is nu in balbezit. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:11

71e minuut.
Manović is nu in balbezit. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski passt de bal met de wreef. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Balfanz met een snelle inworp. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft een hoge lob. Skochev is nu in balbezit. Skochev draait met de bal, schiet en ... Strunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:12

84e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski is nu in balbezit. Spârlea speelt de bal door. Skochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev haalt uit met een fantastische trap. Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Božović heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Strunje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gavrilă geeft een hoge lob. Skochev rent richting de bal. Skochev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spârlea de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:13

87e minuut.
Prelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev verovert de bal door een tackle van achteren. Skochev passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sartori Costa met een sublieme pass. Skochev rent richting de bal. Skochev probeert naar een medespeler te passen. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Strunje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Skochev rent richting de bal. Godlewski rent richting de bal. Skochev rent richting de bal. Skochev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Božović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornina Barcelona 85%, NK 3O Gaz 15%.
Bornina Barcelona - NK 3O Gaz 0:14