Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Club Rivertour Old_Stars
Normal Tactiek NEW
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kukić passt de bal in één keer door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal in één keer door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Žigun is nu in balbezit. Žigun geeft een lange en hoge pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:1

12e minuut.
Žigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijan rent richting de bal. Žigun verovert de bal door een tackle van achteren. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:2

15e minuut.
Kukić speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal in één keer door. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra met een sublieme pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Romo haalt uit met een fantastische trap. Zović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Palijan is nu in balbezit. Kukić rent richting de bal. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kukić kopt de bal weg. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Jajčević is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Cvrlje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić passt de bal zonder na te denken. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić onderschept slim de pass. Kukić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romo de bal. Romo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Žigun is nu in balbezit. Čukvas is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Beusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beusan passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Adamczyk passt de bal zonder na te denken. Codecasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Codecasa probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Žigun probeert naar een medespeler te passen. Kukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukić speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kukić rent richting de bal. Kukić passt de bal met de wreef. Parra rent richting de bal. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:3

38e minuut.
Kukić is nu in balbezit. Cvrlje verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrlje passt de bal in één keer door. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jajčević onderschept slim de pass. Kukić verovert de bal door een tackle van achteren. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. Zović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:4

42e minuut.
Parra geeft de bal voor. Romo is nu in balbezit. Čukvas maakt een afschuwelijke overtreding. Čukvas krijgt een gele kaart. Romo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žigun met een snel genomen vrije trap. Čukvas kan de bal niet met de borst controleren. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hidić kan de bal niet met de borst controleren. Žigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigun passt de bal met de wreef. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 77%, Old_Stars 23%.
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:5

46e minuut.
Parra speelt de bal door. Palijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigun verovert de bal door een tackle van achteren. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Žigun passt de bal met de wreef. Jajčević heeft problemen om de bal te vangen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Zović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Daar is Žigun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigun geeft de bal voor. Jajčević probeert de bal aan de voet te houden. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kukić rent richting de bal. Kukić met een sublieme pass. Parra speelt de bal door. Klungelig pakt Romo de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Kukić probeert naar een medespeler te passen. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Romo is nu in balbezit. Romo schiet op doel. Zović bokst de bal weg.

68e minuut.
Kováč passt de bal met de wreef. Žigun is nu in balbezit. Žigun passt de bal met de wreef. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:6

72e minuut.
Kukić rent richting de bal. Kukić passt de bal met de wreef. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... Zović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:7

74e minuut.
Žigun passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo is nu in balbezit. Romo haalt uit met een fantastische trap. Zović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:8

80e minuut.
Zović trapt de bal weg van het doel. Žigun is nu in balbezit. Žigun passt de bal zonder na te denken. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Žigun kopt de bal weg. Romo is nu in balbezit. Kukić is nu in balbezit. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:9

86e minuut.
Žigun geeft de bal voor. Klungelig pakt Adamczyk de bal. Adamczyk geeft een hoge lob. Romo rent richting de bal. Romo schiet op doel. Zović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:10

88e minuut.
Palijan rent richting de bal. Žigun verovert de bal door een tackle van achteren. Žigun met een sublieme pass. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Zović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Rivertour 89%, Old_Stars 11%.
Football Club Rivertour - Old_Stars 0:10