Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž DOMINIK NK
zvone Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 15.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Štulić met een sublieme pass. Košir rent richting de bal. Košir passt de bal met de wreef. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pičeta geeft een lange en hoge pass. Daar is Petranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petranović speelt de bal door. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mijalić verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović onderschept slim de pass. Petranović passt de bal in één keer door. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 1:0

5e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal met de wreef. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 2:0

7e minuut.
Matika passt de bal met de wreef. Farář rent richting de bal. Farář speelt de bal door. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Bosek bokst de bal weg.

9e minuut.
Petranović rent richting de bal. Petranović passt de bal in één keer door. Falak met een sublieme pass. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Košir heeft problemen om de bal te vangen. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rumora de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pačak probeert de bal met de borst te controleren. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft een hoge lob. Štulić is nu in balbezit. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir draait met de bal, schiet en ... Daar is Žigurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Matika geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hržica de bal onder controle te krijgen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 3:0

29e minuut.
Mijalić is nu in balbezit. Penezić verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić speelt de bal door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farář is nu in balbezit. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal met de wreef. Falak heeft problemen om de bal te vangen. Falak geeft een hoge lob. Bosek bokst de bal weg. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 4:0

39e minuut.
Penezić met een snelle inworp. Petranović heeft problemen om de bal te vangen. Petranović met een sublieme pass. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 5:0

44e minuut.
Farář probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Košir is nu in balbezit. Košir passt de bal zonder na te denken. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 12%, DOMINIK NK 88%.
Sudaraž - DOMINIK NK 6:0

50e minuut.
Falak rent richting de bal. Falak probeert naar een medespeler te passen. Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir schiet op doel. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Farář passt de bal in één keer door. Vulić rent richting de bal. Košir verovert de bal door een tackle van achteren. Košir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rumora is nu in balbezit. Štulić onderschept slim de pass. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Penezić met de inworp. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal zonder na te denken. Štulić is nu in balbezit. Štulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Petranović kopt de bal weg. Košir is nu in balbezit. Štulić rent richting de bal. Štulić draait met de bal, schiet en ... Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 7:0

68e minuut.
Farář met een sublieme pass. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta speelt de bal door. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Štulić passt de bal zonder na te denken. Žigurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir onderschept slim de pass. Košir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Štoos passt de bal met de wreef. Falak rent richting de bal. Falak probeert naar een medespeler te passen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Farář kopt de bal weg. Petranović rent richting de bal. Petranović passt de bal zonder na te denken. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Penezić met een snelle inworp. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović geeft de bal voor. Košir springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 8:0

83e minuut.
Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec speelt de bal door. Pačak is nu in balbezit. Štulić verovert de bal door een tackle van achteren. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 9:0

90e minuut.
Petranović speelt de bal door. Ravagnani is nu in balbezit. Ravagnani met een sublieme pass. Petranović rent richting de bal. Petranović passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - DOMINIK NK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 20%, DOMINIK NK 80%.
Sudaraž - DOMINIK NK 10:0