Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOMINIK NK Sudaraž
Normal Tactiek zvone
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Farář is nu in balbezit. Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Farář met een sublieme pass. Štulić controleert de bal met de borst. Štulić probeert naar een medespeler te passen. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rumora verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović passt de bal zonder na te denken. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pičeta passt de bal met de wreef. Košir is nu in balbezit. Košir passt de bal in één keer door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Rumora de bal. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:1

20e minuut.
Žigurski rent richting de bal. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Petranović kopt de bal weg. Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel. Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Pičeta speelt de bal door. Penezić probeert naar een medespeler te passen. Štulić rent richting de bal. Štulić schiet op doel. Bosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:2

24e minuut.
Matika bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić rent richting de bal. Jazbec begaat een overtreding. Jazbec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Petranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farář speelt de bal door. Petranović met een sublieme pass. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Petranović passt de bal met de wreef. Penezić met een sublieme pass. Daar is Štulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir is nu in balbezit. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Bosek met een harde bal richting middenveld. Petranović kopt de bal weg. Štulić heeft problemen om de bal te vangen. Štulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopić begaat een overtreding. Petranović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farář zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penezić rent richting de bal. Žigurski onderschept slim de pass. Košir rent richting de bal. Košir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rumora probeert de bal aan de voet te houden. Petranović speelt de bal door. Košir is nu in balbezit. Košir haalt uit met een fantastische trap. Rumora probeert de bal aan de voet te houden. Bosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:3

34e minuut.
Štulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petranović rent richting de bal. Petranović passt de bal zonder na te denken. Košir heeft problemen om de bal te vangen. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Falak speelt de bal door. Štulić rent richting de bal. Štulić passt de bal met de wreef. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:4

37e minuut.
Jazbec passt de bal in één keer door. Računica speelt de bal door. Štulić heeft problemen om de bal te vangen. Štulić schiet op doel. Bosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:5

43e minuut.
Farář is nu in balbezit. Petranović is nu in balbezit. Petranović passt de bal zonder na te denken. Košir rent richting de bal. Košir draait met de bal, schiet en ... Bosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Žigurski kan de bal niet met de borst controleren. Košir probeert naar een medespeler te passen. Petranović speelt de bal door. Klungelig pakt Štulić de bal. Štulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 86%, Sudaraž 14%.
DOMINIK NK - Sudaraž 0:5

51e minuut.
Farář rent richting de bal. Farář passt de bal in één keer door. Petranović probeert naar een medespeler te passen. Štulić is nu in balbezit. Štulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Petranović passt de bal in één keer door. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumora rent richting de bal. Košir onderschept slim de pass. Košir draait met de bal, schiet en ... Bosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:6

55e minuut.
Falak speelt de bal door. Klungelig pakt Petranović de bal. Rumora bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović onderschept slim de pass. Petranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović is nu in balbezit. Petranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Vulić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penezić neemt de hoekschop. Košir rent richting de bal. Košir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Žigurski geeft de bal voor. Šumrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumrek passt de bal met de wreef. Košir is nu in balbezit. Košir schiet op doel. Bosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vežić komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penezić zal de hoekschop nemen. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Košir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matika rent richting de bal. Matika passt de bal met de wreef. Farář geeft de bal voor. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Petranović kopt de bal weg. Košir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumora rent richting de bal. Košir onderschept slim de pass. Košir draait met de bal, schiet en ... Bosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:7

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrina komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palma komt het veld opgelopen. Žigurski met een snelle inworp. Mijalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petranović krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Dobrina geeft de bal voor. Daar is Petranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košir is nu in balbezit. Košir draait met de bal, schiet en ... Bosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOMINIK NK - Sudaraž 0:8

85e minuut.
Žigurski heeft problemen om de bal te vangen. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal in één keer door. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Petranović probeert naar een medespeler te passen. Rumora is nu in balbezit. Košir onderschept slim de pass. Košir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOMINIK NK 85%, Sudaraž 15%.
DOMINIK NK - Sudaraž 0:8