Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Tanque Sirley SC Friburgo
Jefe Gorgory Tactiek 4-3-2-1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Menacho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Bartusiak rent richting de bal. Menacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Claure passt de bal in één keer door. Bartolić is nu in balbezit. Bartolić geeft een lange en hoge pass. Savic is nu in balbezit. Savic geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Menacho heeft problemen om de bal te vangen. Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi passt de bal zonder na te denken. Bartusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartusiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
An Khang geeft een hoge lob. Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savic bereikt de bal nog maar net als eerste. Savic draait met de bal, schiet en ... Teofilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Giani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savic. Giani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giani met een snel genomen vrije trap. Galeazzo geeft de bal voor. Bartusiak rent richting de bal. Bartusiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 36%, SC Friburgo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Tanque Sirley - SC Friburgo 0:0

51e minuut.
Basarab is nu in balbezit. Galeazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzo geeft de bal voor. Savic is nu in balbezit. Savic haalt uit met een fantastische trap. Teofilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Savic de bal. Bartolić is nu in balbezit. Bartolić passt de bal in één keer door. Savic is nu in balbezit. Savic haalt uit met een fantastische trap. Teofilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menacho heeft problemen om de bal te vangen. Bartusiak is nu in balbezit. Bartusiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Menacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Menacho geeft de bal voor. Bartusiak probeert de bal aan de voet te houden. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bartolić verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolić passt de bal met de wreef. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garibaldi draait met de bal, schiet en ... Teofilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Savic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Giani zijn tegenspeler op de grond. Savic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartolić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartusiak krijgt zijn hoofd ertegen. Teofilsson bokst de bal weg.

69e minuut.
Belmonte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartolić met een snelle inworp. Savic rent richting de bal. Savic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Bartolić met een sublieme pass. Savic rent richting de bal. Savic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Basarab de bal. Claure is nu in balbezit. Claure passt de bal met de wreef. Bartusiak is nu in balbezit. Bartusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Basarab rent richting de bal. Met opzet legt Galeazzo zijn tegenspeler op de grond. Galeazzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Boscán maakt een snoekduik en kopt de bal. An Khang geeft de bal voor. Daar is Bartusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartusiak schiet op doel. Teofilsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Puerto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xuebing speelt de bal door. Bolignani geeft een hoge lob. Bartusiak is nu in balbezit. Bartusiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Claure is nu in balbezit. Claure probeert naar een medespeler te passen. Bartusiak rent richting de bal. Bartusiak schiet op doel. Teofilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Savic de bal. Bartolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolić geeft een hoge lob. Bartusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - SC Friburgo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 39%, SC Friburgo 61%.
El Tanque Sirley - SC Friburgo 1:0