Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Anónima Chacarita fc
de la BBBBB Tactiek marra2
37% Balbezit 63%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Velinov is nu in balbezit. Sonet onderschept slim de pass. Sonet geeft een lange en hoge pass. Bravaccini krijgt zijn hoofd ertegen. Dziwisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Anónima - Chacarita fc 0:1

13e minuut.
Busoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Evrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravaccini is nu in balbezit. Bravaccini haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Anónima - Chacarita fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Anónima 56%, Chacarita fc 44%.
Sociedad Anónima - Chacarita fc 0:2

56e minuut.
Bravaccini met een sublieme pass. Joost heeft problemen om de bal te vangen. Joost passt de bal met de wreef. Daar is Bravaccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravaccini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Anónima - Chacarita fc 0:3

60e minuut.
Gritta met een sublieme pass. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kustosz. Kustosz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Joost is nu in balbezit. Joost speelt de bal door. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu geeft een hoge lob. Mateja maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziwisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Campero is nu in balbezit. Campero passt de bal zonder na te denken. Sonet is nu in balbezit. Sonet geeft een lange en hoge pass. Bravaccini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Anónima 58%, Chacarita fc 42%.
Sociedad Anónima - Chacarita fc 0:3