Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Martina Club Agrario
siempre bolso Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Burgos Suárez rent richting de bal. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto met een sublieme pass. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal in één keer door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vacca is nu in balbezit. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 1:0

17e minuut.
Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala haalt uit met een fantastische trap. Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 2:0

20e minuut.
Ciz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto probeert naar een medespeler te passen. Ward is nu in balbezit. Ward draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes speelt de bal door. Kultala is nu in balbezit. Kultala draait met de bal, schiet en ... Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward draait met de bal, schiet en ... Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 3:0

29e minuut.
Galván speelt de bal door. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru passt de bal zonder na te denken. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ciz geeft een hoge lob. Inworp. Burgos Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kultala passt de bal in één keer door. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal zonder na te denken. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kultala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schinca rent richting de bal. Kultala onderschept slim de pass. Kultala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Özüdoğru geeft de bal voor. Ciz is nu in balbezit. Ward is nu in balbezit. Ward haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ward passt de bal met de wreef. Ciz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Mallea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Martina 23%, Club Agrario 77%.
La Martina - Club Agrario 5:0

47e minuut.
Rico Soto met een sublieme pass. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward passt de bal zonder na te denken. Kultala rent richting de bal. Kultala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 6:0

48e minuut.
Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala passt de bal met de wreef. Gosparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala heeft problemen om de bal te vangen. Kultala geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto geeft een hoge lob. Mallea controleert de bal met de borst. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Schinca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özüdoğru met de inworp. Kultala rent richting de bal. Kultala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ciz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Özüdoğru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burgos Suárez is nu in balbezit. Burgos Suárez schiet op doel. Mena bokst de bal weg.

60e minuut.
Galván rent richting de bal. Kultala onderschept slim de pass. Kultala speelt de bal door. Ward is nu in balbezit. Ward haalt uit met een fantastische trap. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Club Agrario 7:0

64e minuut.
Mallea geeft een lange en hoge pass. Gosparini rent richting de bal. Gosparini passt de bal in één keer door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto geeft een lange en hoge pass. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Burgos Suárez is nu in balbezit. Burgos Suárez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kultala de bal. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward draait met de bal, schiet en ... Mena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Błaszczykowski met een sublieme pass. Kultala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kultala probeert naar een medespeler te passen. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burgos Suárez neemt de hoekschop. Kultala is nu in balbezit. Kultala schiet op doel. Mena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Martina 11%, Club Agrario 89%.
La Martina - Club Agrario 7:0