Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Dolores Campeón 2020
epache Tactiek CA
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen good


19e minuut.
Kıbrıslıoğlu met een sublieme pass. Tapar is nu in balbezit. Tapar geeft een hoge lob. Corrieri maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Meijde heeft problemen om de bal te vangen. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Măgureanu speelt de bal door. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbicki speelt de bal door. Corrieri is nu in balbezit. Corrieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Moravský trapt de bal weg van het doel. Wierzbicki kopt de bal weg. Corrieri rent richting de bal. Corrieri schiet op doel. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bashforth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaja de bal. Kaja met een sublieme pass. Corrieri is nu in balbezit. Corrieri schiet op doel. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Dolores - Campeón 2020 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Dolores 47%, Campeón 2020 53%.
Atlético Dolores - Campeón 2020 1:0

49e minuut.
Wierzbicki onderschept slim de pass. Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een hoge lob. Corrieri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sofiane kopt de bal weg. Măgureanu heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cammarota kan de bal niet met de borst controleren. Bruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măgureanu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bruna schiet op doel. Yazgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gava verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Jesús Silva zal de hoekschop nemen. Torena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Corrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki speelt de bal door. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marchisio is nu in balbezit. Marchisio passt de bal in één keer door. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een hoge lob. Corrieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Moravský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dragolyuk passt de bal in één keer door. Bruna rent richting de bal. Bruna schiet op doel. Torena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Dolores 50%, Campeón 2020 50%.
Atlético Dolores - Campeón 2020 1:0