Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Agrario La Banda del Fondo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván geeft een hoge lob. Rosado heeft problemen om de bal te vangen. Carmenate rent richting de bal. Carmenate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Calabi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosano met de inworp. Daar is Arequipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arequipa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Roth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arremón is nu in balbezit. Vincenti onderschept slim de pass. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Agrario 50%, La Banda del Fondo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Agrario - La Banda del Fondo 0:0

58e minuut.
Vincenti rent richting de bal. Vincenti met een sublieme pass. Carmenate rent richting de bal. Carmenate haalt uit met een fantastische trap. Somma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roth neemt de hoekschop. Carmenate heeft problemen om de bal te vangen. Carmenate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Invernizzi de bal. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti passt de bal in één keer door. Carmenate rent richting de bal. Carmenate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Agrario 47%, La Banda del Fondo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Agrario - La Banda del Fondo 0:0