Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Covicho FC Peñarol FC
3-2-3-2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 26.2
adequate Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Duszak passt de bal in één keer door. Tuesso rent richting de bal. Zakrys onderschept slim de pass. Zakrys passt de bal met de wreef. Posso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Posso onderschept slim de pass. Posso met een sublieme pass. Cammarota heeft problemen om de bal te vangen. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Franca rent richting de bal. Franca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuajara met de inworp. Zakrys geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gacki zijn tegenspeler op de grond. Gacki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Zakrys probeert naar een medespeler te passen. Cammarota bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś onderschept slim de pass. Karyś schiet op doel. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covicho FC - Peñarol FC 1:0

19e minuut.
Posso onderschept slim de pass. Karyś rent richting de bal. Posso bereikt de bal nog maar net als eerste. Posso draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Posso geeft de bal voor. Zakrys controleert de bal met de borst. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Goeman probeert naar een medespeler te passen. Kuajara is nu in balbezit. Kuajara speelt de bal door. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karyś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez Lara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 44%, Peñarol FC 56%.
Covicho FC - Peñarol FC 1:0

59e minuut.
Goeman verovert de bal door een tackle van achteren. Goeman geeft de bal voor. Klungelig pakt Cámara de bal. Posso is nu in balbezit. Posso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bolovan passt de bal in één keer door. Zakrys speelt de bal door. Daar is Martínez Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posso is nu in balbezit. Posso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covicho FC 37%, Peñarol FC 63%.
Covicho FC - Peñarol FC 1:0