Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monroe F.C Salus Club de Fútbol
Monroe 1 Tactiek 352
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui schiet op doel. Castellón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Cóccaro geeft een hoge lob. Inworp. Edlmeier met een snelle inworp. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Castellón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gaba geeft een hoge lob. Inworp. Rocheteau met een snelle inworp. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rocheteau speelt de bal door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Jauregui rent richting de bal. Jauregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 1:0

15e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. Ramallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramallo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ureña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berrutti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paz speelt de bal door. Jauregui kopt de bal weg. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Edlmeier passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui rent richting de bal. Jauregui schiet op doel. Castellón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 2:0

24e minuut.
Bonifaz speelt de bal door. Edlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Edlmeier met een sublieme pass. Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 3:0

25e minuut.
Pomietło geeft de bal voor. Solari kan de bal niet met de borst controleren. Solari passt de bal zonder na te denken. Edlmeier rent richting de bal. Edlmeier haalt uit met een fantastische trap. Castellón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lixandru passt de bal met de wreef. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Jauregui rent richting de bal. Jauregui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rocheteau zal de hoekschop nemen. Bonifaz kopt de bal weg. Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Edlmeier met een sublieme pass. Neu is nu in balbezit. Neu geeft een hoge lob. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Edlmeier rent richting de bal. Edlmeier passt de bal zonder na te denken. Bonifaz met een sublieme pass. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monroe F.C 23%, Salus Club de Fútbol 77%.
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 3:0

49e minuut.
Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Ramallo met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Castellón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Neu is nu in balbezit. Neu geeft een hoge lob. Jauregui kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 4:0

57e minuut.
Cóccaro met een harde bal richting middenveld. Rocheteau kopt de bal weg. Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jauregui is nu in balbezit. Jauregui schiet op doel. Castellón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Castellón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 5:0

60e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Rocheteau is nu in balbezit. Rocheteau speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Solari geeft de bal voor. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 6:0

71e minuut.
Daar is Rocheteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocheteau geeft de bal voor. Daar is Cóccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bonifaz passt de bal in één keer door. Edlmeier is nu in balbezit. Edlmeier speelt de bal door. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Edlmeier passt de bal in één keer door. Jauregui rent richting de bal. Jauregui met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Edlmeier rent richting de bal. Edlmeier probeert naar een medespeler te passen. Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Castellón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui haalt uit met een fantastische trap. Castellón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monroe F.C 17%, Salus Club de Fútbol 83%.
Monroe F.C - Salus Club de Fútbol 7:0