Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol.FC Tricolor F.C.
442 Tactiek 1904
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


20e minuut.
Klungelig pakt Pellegrín de bal. Turpeinen onderschept slim de pass. Aston rent richting de bal. Turpeinen verovert de bal door een tackle van achteren. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:1

28e minuut.
Keown rent richting de bal. Keown passt de bal zonder na te denken. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mina geeft de bal voor. Inworp. Spinoglio met een snelle inworp. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek geeft de bal voor. Aston kopt de bal weg. Klungelig pakt Turpeinen de bal. Turpeinen draait met de bal, schiet en ... Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Keown is nu in balbezit. Andrássy verovert de bal door een tackle van achteren. Andrássy passt de bal in één keer door. Balestrino probeert naar een medespeler te passen. Szerc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Keown onderschept slim de pass. Andrássy rent richting de bal. Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown geeft de bal voor. Doxakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen met een sublieme pass. Doxakis is nu in balbezit. Marasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 64%, Tricolor F.C. 36%.
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:1

48e minuut.
Mycek speelt de bal door. Marasto rent richting de bal. Marasto speelt de bal door. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Marasto met een sublieme pass. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mina de bal. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis schiet op doel. Migliaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Spinoglio is nu in balbezit. Spinoglio met een sublieme pass. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis draait met de bal, schiet en ... Migliaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:2

62e minuut.
Keown passt de bal met de wreef. Marasto rent richting de bal. Marasto passt de bal in één keer door. Doxakis rent richting de bal. Doxakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Marasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto passt de bal in één keer door. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis draait met de bal, schiet en ... Migliaccio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:3

65e minuut.
Turpeinen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faille de bal. Faille verovert de bal door een tackle van achteren. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aston geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keown met de inworp. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Mößler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler onderschept slim de pass. Mößler met een sublieme pass. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis onderschept slim de pass. Doxakis passt de bal zonder na te denken. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown passt de bal in één keer door. Turpeinen is nu in balbezit. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Aston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Doxakis rent richting de bal. Doxakis haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 62%, Tricolor F.C. 38%.
Peñarol.FC - Tricolor F.C. 0:4