Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muleteros F.C Pulpo F.C.
Normal Tactiek Main
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 37.7
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Zdrinščak verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrinščak geeft de bal voor. Husterer is nu in balbezit. Husterer schiet op doel. Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 1:0

16e minuut.
Antas is nu in balbezit. Antas geeft een lange en hoge pass. Daar is Saksaulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saksaulov schiet op doel. Rotela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Prokop heeft problemen om de bal te vangen. Husterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Husterer haalt uit met een fantastische trap. Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 2:0

24e minuut.
Cuesta Ferreiro onderschept slim de pass. Cuesta Ferreiro probeert naar een medespeler te passen. Husterer heeft problemen om de bal te vangen. Husterer schiet op doel. Rotela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 3:0

29e minuut.
Prokop is nu in balbezit. Prokop speelt de bal door. Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov draait met de bal, schiet en ... Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 4:0

34e minuut.
Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Husterer rent richting de bal. Saksaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Husterer rent richting de bal. Husterer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Josi passt de bal met de wreef. Juncu rent richting de bal. Juncu geeft een lange en hoge pass. Poerwadi krijgt zijn hoofd ertegen. Armas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Lecocq passt de bal zonder na te denken. Husterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Husterer geeft een lange en hoge pass. Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schwarz probeert naar een medespeler te passen. Juncu is nu in balbezit. Bùi Công rent richting de bal. Husterer onderschept slim de pass. Husterer schiet op doel. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muleteros F.C 44%, Pulpo F.C. 56%.
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 4:0

56e minuut.
Husterer is nu in balbezit. Husterer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bùi Công de bal onder controle te krijgen. Saksaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saksaulov schiet op doel. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dhont verovert de bal door een tackle van achteren. Dhont met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Armas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Josi rent richting de bal. Josi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 4:1

67e minuut.
Husterer speelt de bal door. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Husterer is nu in balbezit. Husterer draait met de bal, schiet en ... Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gökler met een sublieme pass. Klungelig pakt Husterer de bal. Bùi Công rent richting de bal. Husterer onderschept slim de pass. Husterer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bùi Công geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ivaşcu de bal onder controle te krijgen. Murawa geeft een lange en hoge pass. Husterer is nu in balbezit. Husterer haalt uit met een fantastische trap. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bùi Công verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Công passt de bal in één keer door. Wakulczyk rent richting de bal. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Armas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muleteros F.C 48%, Pulpo F.C. 52%.
Muleteros F.C - Pulpo F.C. 4:1