Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulpo F.C. Peñarol.FC
Main Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 41.2
very good Schieten good
poor Passen good
good Verdedigen average


8e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gajownik de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Faille verovert de bal door een tackle van achteren. Faille met een sublieme pass. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ... Rotela bokst de bal weg. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Dhont is nu in balbezit. Dhont passt de bal zonder na te denken. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Niemczycki geeft een hoge lob. Andrássy heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi rent richting de bal. Dhont rent richting de bal. Dhont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 1:0

25e minuut.
Faille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas rent richting de bal. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Josi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal in één keer door. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pellegrín is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schwarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi schiet op doel. Migliaccio bokst de bal weg. Dhont is nu in balbezit. Dhont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 2:0

42e minuut.
Klungelig pakt Bùi Công de bal. Szerc rent richting de bal. Szerc passt de bal zonder na te denken. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulpo F.C. 54%, Peñarol.FC 46%.
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 2:1

46e minuut.
Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz geeft de bal voor. Mina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Juncu onderschept slim de pass. Antas rent richting de bal. Antas geeft de bal voor. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel. Migliaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Andrássy heeft problemen om de bal te vangen. Dhont rent richting de bal. Andrássy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrássy krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Szerc speelt de bal door. Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Dhont met een sublieme pass. Daar is Poerwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 3:1

67e minuut.
Fiott rent richting de bal. Fiott passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balestrino de bal. Balestrino geeft de bal voor. Gajownik springt en kopt de bal. Rotela bokst de bal weg. Fiott rent richting de bal. Fiott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 3:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Schwarz de bal onder controle te krijgen. Josi rent richting de bal. Mößler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mößler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công onderschept slim de pass. Bùi Công geeft de bal voor. Klungelig pakt Dhont de bal. Dhont geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dhont speelt de bal door. Poerwadi is nu in balbezit. Ivaşcu met een sublieme pass. Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi draait met de bal, schiet en ... Migliaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Josi rent richting de bal. Pellegrín onderschept slim de pass. Pellegrín passt de bal met de wreef. Gajownik rent richting de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Schwarz met een sublieme pass. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 4:2

87e minuut.
Juncu passt de bal in één keer door. Balestrino rent richting de bal. Geraerts is nu in balbezit. Balestrino verovert de bal door een tackle van achteren. Balestrino haalt uit met een fantastische trap. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Gajownik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulpo F.C. 40%, Peñarol.FC 60%.
Pulpo F.C. - Peñarol.FC 4:3