Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol.FC Pulpo F.C.
442 Tactiek Main
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 34
good Schieten solid
good Passen poor
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Faille onderschept slim de pass. Faille met een sublieme pass. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Mößler verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler geeft de bal voor. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 1:0

7e minuut.
Dhont probeert naar een medespeler te passen. Poerwadi rent richting de bal. Andrássy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrássy krijgt een gele kaart. Poerwadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Juncu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Juncu passt de bal zonder na te denken. Faille geeft een hoge lob. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Andrássy met de inworp. Daar is Balestrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geraerts begaat een overtreding. Balestrino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Bùi Công geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balestrino met een snelle inworp. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mößler verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler met een sublieme pass. Antas is nu in balbezit. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rotela bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Gajownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal met de wreef. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ... Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Pellegrín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu is nu in balbezit. Pellegrín begaat een overtreding. Pellegrín krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal in één keer door. Dhont is nu in balbezit. Dhont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 1:1

35e minuut.
Inworp. Antas met een snelle inworp. Faille probeert naar een medespeler te passen. Fiott is nu in balbezit. Fiott draait met de bal, schiet en ... Rotela bokst de bal weg. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 2:1

38e minuut.
Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu geeft de bal voor. Andrássy probeert de bal met de borst te controleren. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Balestrino met de inworp. Fiott is nu in balbezit. Fiott geeft een lange en hoge pass. Gajownik controleert de bal met de borst. Gajownik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 43%, Pulpo F.C. 57%.
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 2:1

56e minuut.
Rotela trapt de bal weg. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi schiet op doel. Migliaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 2:2

61e minuut.
Migliaccio met een sublieme pass. Mößler kopt de bal weg. Gajownik probeert de bal met de borst te controleren. Gajownik geeft een hoge lob. Fiott krijgt zijn hoofd ertegen. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pellegrín rent richting de bal. Juncu onderschept slim de pass. Juncu passt de bal met de wreef. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 2:3

71e minuut.
Faille passt de bal in één keer door. Antas rent richting de bal. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Rotela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 3:3

77e minuut.
Rotela trapt de bal weg van het doel. Dhont is nu in balbezit. Dhont speelt de bal door. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Juncu speelt de bal door. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Aston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 3:4

85e minuut.
Faille probeert naar een medespeler te passen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal in één keer door. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bùi Công geeft een hoge lob. Inworp. Balestrino met een snelle inworp. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rotela met een harde bal richting middenveld. Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellegrín krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 47%, Pulpo F.C. 53%.
Peñarol.FC - Pulpo F.C. 3:4