Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol.FC Bastardos FC
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 17.9
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Pellegrín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pellegrín de bal. Ariosa rent richting de bal. Ariosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott speelt de bal door. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel. Porte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fiott met een sublieme pass. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ghiggia geeft een lange en hoge pass. Priario bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino verovert de bal door een tackle van achteren. Balestrino met een sublieme pass. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Mena is nu in balbezit. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ... Porte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Bastardos FC 1:0

15e minuut.
Fiott speelt de bal door. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín passt de bal in één keer door. Gajownik heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik schiet op doel. Porte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mina kopt de bal weg. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott schiet op doel. Porte bokst de bal weg. Gajownik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fiott heeft problemen om de bal te vangen. Fiott geeft de bal voor. Mena probeert de bal aan de voet te houden. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Bastardos FC 2:0

22e minuut.
Mößler rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faille met de inworp. Szerc probeert naar een medespeler te passen. Gajownik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szerc onderschept slim de pass. Szerc speelt de bal door. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik schiet op doel. Porte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Bastardos FC 3:0

42e minuut.
Balestrino probeert naar een medespeler te passen. Mößler rent richting de bal. Mößler met een sublieme pass. Gajownik rent richting de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fiott rent richting de bal. Fiott schiet op doel. Porte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Bastardos FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 19%, Bastardos FC 81%.
Peñarol.FC - Bastardos FC 4:0

47e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Lena rent richting de bal. Fiott verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pellegrín speelt de bal door. Balestrino speelt de bal door. Fiott rent richting de bal. Fiott haalt uit met een fantastische trap. Porte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gajownik rent richting de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pellegrín rent richting de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal met de wreef. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Campbell rent richting de bal. Fiott rent richting de bal. Fiott passt de bal in één keer door. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mößler is nu in balbezit. Osores rent richting de bal. Mößler verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler geeft de bal voor. Fiott krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pellegrín kopt de bal weg. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc draait met de bal, schiet en ... Fiott maakt een snoekduik en kopt de bal. Porte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Bastardos FC 5:0

74e minuut.
Porte probeert naar een medespeler te passen. Szerc kopt de bal weg. Lena controleert de bal met de borst. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 23%, Bastardos FC 77%.
Peñarol.FC - Bastardos FC 5:0