Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulpo F.C. FC Aguada
Main Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 16.1
very good Schieten hopeless
poor Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


9e minuut.
Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi speelt de bal door. Dhont rent richting de bal. Dhont draait met de bal, schiet en ... Mareco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dallari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poerwadi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivaşcu zal de hoekschop nemen. Dallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 1:0

12e minuut.
Cisneros kopt de bal weg. Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal in één keer door. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 2:0

16e minuut.
Ivaşcu passt de bal met de wreef. Dhont is nu in balbezit. Dhont speelt de bal door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu is nu in balbezit. Juncu passt de bal met de wreef. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Dhont rent richting de bal. Dhont speelt de bal door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Dallari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi passt de bal in één keer door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 3:0

30e minuut.
Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca begaat een overtreding. Josi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemczycki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Dallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco geeft een hoge lob. Inworp. Ivaşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhont geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ivaşcu met een sublieme pass. Dhont rent richting de bal. Dhont passt de bal zonder na te denken. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulpo F.C. 22%, FC Aguada 78%.
Pulpo F.C. - FC Aguada 4:0

60e minuut.
Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont rent richting de bal. Poerwadi rent richting de bal. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 5:0

66e minuut.
Gaba is nu in balbezit. Antas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abal neemt de penalty, wat een uithaal! Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Juncu verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu met een sublieme pass. Dhont is nu in balbezit. Dhont schiet op doel. Dallari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 6:0

73e minuut.
Schwarz is nu in balbezit. Schwarz geeft een hoge lob. Olaizola rent richting de bal. Dhont verovert de bal door een tackle van achteren. Dhont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poerwadi kan de bal niet met de borst controleren. Dhont rent richting de bal. Dhont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 7:0

74e minuut.
Gaba rent richting de bal. Poerwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu rent richting de bal. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 8:0

79e minuut.
Niemczycki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abal de bal onder controle te krijgen. Juncu met een sublieme pass. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Juncu geeft de bal voor. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Dallari trapt de bal weg van het doel. Geraerts rent richting de bal. Geraerts geeft een hoge lob. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dhont speelt de bal door. Poerwadi probeert naar een medespeler te passen. Josi is nu in balbezit. Josi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulpo F.C. - FC Aguada 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulpo F.C. 30%, FC Aguada 70%.
Pulpo F.C. - FC Aguada 9:0