Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aguada Pulpo F.C.
Normal Tactiek Main
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 28.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Ivaşcu passt de bal zonder na te denken. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca speelt de bal door. Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz geeft een hoge lob. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Percovich rent richting de bal. Niemczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczycki geeft de bal voor. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dhont rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dhont rent richting de bal. Dhont geeft een lange en hoge pass. Daar is Josi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Poerwadi rent richting de bal. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont schiet op doel. Mareco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dallari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:1

30e minuut.
Juncu rent richting de bal. Dhont is nu in balbezit. Dhont passt de bal zonder na te denken. Josi rent richting de bal. Josi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vaca kopt de bal weg. Ivaşcu probeert de bal aan de voet te houden. Dhont rent richting de bal. Dhont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Juncu rent richting de bal. Juncu speelt de bal door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi passt de bal met de wreef. Dhont rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dhont is nu in balbezit. Dhont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aguada 68%, Pulpo F.C. 32%.
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:2

49e minuut.
Ivaşcu passt de bal met de wreef. Dhont is nu in balbezit. Dhont geeft een lange en hoge pass. Daar is Poerwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Niemczycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Juncu de bal. Juncu speelt de bal door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tito trapt de bal weg van het doel. Juncu kopt de bal weg. Dhont heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:3

60e minuut.
Percovich rent richting de bal. Dhont is nu in balbezit. Dhont passt de bal met de wreef. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu schiet op doel. Dallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont passt de bal met de wreef. Josi rent richting de bal. Josi draait met de bal, schiet en ... Dallari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:4

73e minuut.
Josi passt de bal zonder na te denken. Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Juncu geeft de bal voor. Dhont rent richting de bal. Dhont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczycki rent richting de bal. Vaca maakt een afschuwelijke overtreding. Vaca krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cisneros stond buitenspel. Niemczycki neemt vlug de vrije trap. Juncu met een sublieme pass. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dhont is nu in balbezit. Dhont haalt uit met een fantastische trap. Dallari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:5

83e minuut.
Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerwadi passt de bal in één keer door. Ivaşcu heeft problemen om de bal te vangen. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap. Dallari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:6

89e minuut.
Juncu passt de bal in één keer door. Poerwadi is nu in balbezit. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont draait met de bal, schiet en ... Dallari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aguada 71%, Pulpo F.C. 29%.
FC Aguada - Pulpo F.C. 0:6