Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aguada Peñarol.FC
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 38.1
hopeless Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Szerc speelt de bal door. Klungelig pakt Von Borries de bal. Faille geeft de bal voor. Fiott rent richting de bal. Fiott schiet op doel. Dallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gajownik heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Dallari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:1

7e minuut.
Stroobants geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cisneros met de inworp. Abal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vaca passt de bal zonder na te denken. Gaba is nu in balbezit. Pellegrín rent richting de bal. Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba draait met de bal, schiet en ... Migliaccio bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Phú Hải de bal. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín geeft de bal voor. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Dallari bokst de bal weg. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Abal de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc probeert naar een medespeler te passen. Fiott rent richting de bal. Fiott schiet op doel. Dallari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:3

21e minuut.
Faille probeert de bal met de borst te controleren. Gaba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faille. Gaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola is nu in balbezit. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pellegrín rent richting de bal. Abal verovert de bal door een tackle van achteren. Abal speelt de bal door. Gaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler is nu in balbezit. Mößler geeft de bal voor. Gajownik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:4

38e minuut.
Vaca speelt de bal door. Pellegrín is nu in balbezit. Pellegrín probeert naar een medespeler te passen. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gajownik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:5

44e minuut.
Mößler probeert naar een medespeler te passen. Gajownik rent richting de bal. Gajownik geeft een lange en hoge pass. Fiott is nu in balbezit. Fiott haalt uit met een fantastische trap. Dallari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aguada 68%, Peñarol.FC 32%.
FC Aguada - Peñarol.FC 0:6

46e minuut.
Gajownik passt de bal met de wreef. Faille bereikt de bal nog maar net als eerste. Faille geeft de bal voor. Fiott heeft problemen om de bal te vangen. Fiott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sendic heeft problemen om de bal te vangen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc met een sublieme pass. Fiott is nu in balbezit. Fiott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Fiott de bal. Aramburú is nu in balbezit. Fiott onderschept slim de pass. Phú Hải is nu in balbezit. Phú Hải geeft de bal voor. Dallari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:7

57e minuut.
Faille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mößler geeft de bal voor. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aguada - Peñarol.FC 0:8

63e minuut.
Daar is Vaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca passt de bal in één keer door. Gaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal is nu in balbezit. Abal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Phú Hải met een sublieme pass. Gajownik rent richting de bal. Gajownik passt de bal met de wreef. Fiott is nu in balbezit. Fiott draait met de bal, schiet en ... Dallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pellegrín probeert naar een medespeler te passen. Mößler is nu in balbezit. Mößler geeft de bal voor. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aguada 69%, Peñarol.FC 31%.
FC Aguada - Peñarol.FC 0:8